Τι μαγειρεύουν οι Of Plants & Fish στο Bios;

Ο δραστήριος πολυχώρος της οδού Πειραιώς έχει πλέον κι ένα «μυστικό» pop up εστιατόριο που αγαπά τη χορτοφαγία και τα θαλασσινά.

Τι μαγειρεύουν οι Of Plants & Fish στο Bios;

Ο δραστήριος πολυχώρος της οδού Πειραιώς έχει πλέον κι ένα «μυστικό» pop up εστιατόριο που αγαπά τη χορτοφαγία και τα θαλασσινά.

Τι μαγειρεύουν οι Of Plants & Fish στο Bios; - εικόνα 1

Μπαίνεις από την είσοδο, διασχίζεις το «Τesla», το μπαρ του Bios με το vintage αεροπορικό θέμα στη διακόσμηση, ανεβαίνεις τα σκαλιά για τον πρώτο όροφο όπου σε περιμένει ένα «μυστικό» δείπνο: η νέα δράση του πολυχώρου στην Πειραιώς 84 είναι ένα pop up εστιατόριο όπου η Χριστίνα Κοτσιλέλου και ο Δημήτρης Αφεντάκης, ή αλλιώς Of Plants & Fish, προτείνουν ένα μενού που σερβίρεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, αλλάζει κάθε δύο εβδομάδες και συνδυάζει χορτοφαγικές επιλογές και ψάρι (€ 28/άτομο). Για να σας δώσουμε μια ιδέα για το τι να περιμένετε, να σας πούμε για σούπα με πορτοκαλί φακές, κάστανο και κόλιαντρο, σαλάτα με άγρια ρόκα, γλυκοπατάτα, μους λευκού τυριού και πέστο καρυδιού και δυόσμου, ραβιόλι με κολοκύθα και φασκόμηλο, καρύδι ή γαρίδα, μπισκ και εστραγκόν και επιδόρπιο μαύρης σοκολάτας με βασιλικό και φιστίκι. Κρατήσεις: 2103425335.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/07/2024

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.