Golden Wednesday… με άρωμα Ιταλίας

Οι « Χρυσές Τετάρτες» στο Golden Hall με την συνεργασία του αθηνοράματος συνεχίζονται με πολλές γαστρονομικές εκπλήξεις.

Golden Wednesday… με άρωμα Ιταλίας

Οι « Χρυσές Τετάρτες» στο Golden Hall με την συνεργασία του αθηνοράματος συνεχίζονται με πολλές γαστρονομικές εκπλήξεις. Αυτή την φορά φλερτάρουν με την μεσογειακή φινέτσα. Ετοιμαστείτε, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου (19:00 – 20:00) για ένα ξεχωριστό wine pairing.

Golden Wednesday… με άρωμα Ιταλίας - εικόνα 1

Έχει προγραμματιστεί ένα γευστικό ταξίδι στην μαγική Ιταλία. Θα προσγειωθούμε στο Il Barreto και με οδηγούς τους εξαιρετικούς οινολόγους Ματίνα Νικολοπούλου και Χάρη Δαβίδ θα δοκιμάσουμε ιδιαίτερα ζευγάρια ερυθρών κρασιών με τα πιο νόστιμα ιταλικά αλλαντικά, που έχουμε επιλέξει από το μενού του Il Barreto.

Golden Wednesday… με άρωμα Ιταλίας - εικόνα 2
Il Baretto

Θα δούμε πως ταιριάζουν το Αγιωργίτικο, το Merlot και το Montelpuciano με τα πιο διάσημα Ιταλικά αλλαντικά, βλέπε prosciutto, speck coppa και salami di Milano.

Μπείτε στο site www.halloftaste.gr Κάντε check in στην ώρα σας και ενημερωθείτε για τις επόμενες Χρυσές Τετάρτες!

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/07/2024

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.