Το νέο bar-restaurant της Τζένυς Χρονοπούλου είναι μια αναθεωρημένη, επίσης στιλάτη εκδοχή του «Pecora Nera» που μας έδινε ραντεβού για χρόνια στη Σεβαστουπόλεως.
Με μια αναθεωρημένη εκδοχή του «Pecora Nera», της μοντέρνας, με καλοζυγισμένες νότες ρουστίκ τρατορίας που μας έδινε ραντεβού για χρόνια στη Σεβαστουπόλεως επιστρέφει στην εστιατορική σκηνή της πόλης η Τζένυ Χρονοπούλου (γνωστή και από τα «Balthazar» και «Rock & Roll»). Το «πρόβατο» -αυτό σημαίνει «pecora» στα ιταλικά- στην καινούργια, αναθεωρημένη του εκδοχή δεν είναι πια μαύρο, πλην όμως η σύνδεση με το παρελθόν του είναι εμφανής, ήδη με το που μπαίνεις και βλέπεις τη μπάρα με τα φωτισμένα μπουκάλια και το τεράστιο συμποσιακό (μοναστηριακό) τραπέζι όπου έτρωγαν με την ανάλογη επικοινωνιακή άνεση ανάμεικτες παρέες. Αμφότερα δένουν με τη νέα ζεστή αισθητική που έχει κεντήσει στο χώρο) η αρχιτέκτονας μηχανικός Μαρία Δαλάκογλου. Στο «P.S. Pecora» με τα ξύλινα τραπέζια, τους καναπέδες με τα χρωματιστά μαξιλάρια και τον ιδιαίτερο πολυέλαιο, η κουζίνα έχει την ιταλο-μεσογειακή κατεύθυνση που μας είχε συνηθίσει, όποτε στο μενού θα συναντήσεις μπρουσκέτες, crostoni, φρέσκα ζυμαρικά, μια ταλιάτα κ.α., χωρίς να λείπουν και κάποιες επιλογές με διεθνή χαρακτήρα, ενώ τις μουσικές αναλαμβάνουν γνωστοί DJs. Περισσότερα θα σας γράψουμε σύντομα.