Η πρώτη Golden Wednesday γέμισε το Golden Hall «Χρυσές Φυσαλίδες»

Στο «Πρυτανείον» δοκιμάσαμε εντυπωσιακούς αφρούς με ελληνική ταυτότητα.

Η πρώτη Golden Wednesday γέμισε το Golden Hall «Χρυσές Φυσαλίδες»

Στο «Πρυτανείον» δοκιμάσαμε εντυπωσιακούς αφρούς με ελληνική ταυτότητα.

Η πρώτη Golden Wednesday γέμισε το Golden Hall «Χρυσές Φυσαλίδες» - εικόνα 1

Δεν μπορούσε να γίνει καλύτερο ντεμπούτο, στις γαστρονομικές Τετάρτες, που συνδιοργανώνουν το αγαπημένο εμπορικό κέντρο και το «αθηνόραμα», από αυτό που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα (25/1). Οι θέσεις έκλεισαν σε χρόνο ρεκόρ…και δεν ήταν τυχαίο! Το πρώτο θέμα με focus τα ελληνικά αφρώδη είναι αναμφισβήτητα δυνατό και ανέβασε ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον, καθώς στήθηκε σε πολύ ωραίο χώρο, με οικοδεσπότες τις καλύτερες experts , τις οινολόγους Μαριάννα Μαρύγιαννη και Βασιλική Κουτσοβούλου, εμπνεύστριες του Winetuned.gr.

Η μεγάλη και επιβλητική μπάρα του «Πρυτανείον» γέμισε με επιλεγμένους ελληνικούς αφρούς, από διάφορες αμπελουργικές ζώνες και χαρούμενο κοινό με διάθεση να μάθει και να δοκιμάσει.

Η πρώτη Golden Wednesday γέμισε το Golden Hall «Χρυσές Φυσαλίδες» - εικόνα 2

Η Μαριάννα και η Βάσω μας ταξίδεψαν στον ιδιαίτερο προορισμό της κάθε φυσαλίδας, βουτώντας στα αρωματικά και γευστικά χαρακτηριστικά τους και η ομάδα του εστιατορίου κούμπωσε ταιριαστά και νόστιμα τσιμπολογήματα. Οι συμμετέχοντες παρακολουθούσαν με απρόσμενο ενδιαφέρον, δοκιμάζοντας την κομψή Αμαλία Τσέλεπου, τις ζωηρές Ακακίες του Κυρ Γιάννη, το συναρπαστικό Καρανίκα Brut και το φρουτώδες Bianco Nero του Τσιλιλή, μοιράζοντας τη γνώμη τους και κάνοντας συνέχεια ερωτήσεις. Η παρουσίαση των κρασιών είχε αμείωτη ένταση: μάθαμε τις ιδιαιτερότητες των ελληνικών αφρωδών κρασιών, τις δυνατότητες τους και στο τέλος πέρα από την ενημερωτική εμπειρία δημιουργήθηκε ένα εξαιρετικό παρείστικο κλίμα

Η πρώτη Golden Wednesday γέμισε το Golden Hall «Χρυσές Φυσαλίδες» - εικόνα 3

Μετά από την επιτυχημένη αρχή, κλείνουμε με φόρα και ενθουσιασμό ραντεβού για την επόμενη Golden Wednesday στις 22 Φεβρουαρίου με διαφορετικό ιντριγκαδόρικο γαστρονομικό concept, τα ιδιαίτερα ερυθρά κρασιά και αλλαντικά. Για να μην την χάσετε αλλά και για όσα ακόμη ενδιαφέροντα έρχονται μπορείτε να ενημερώνεστε από το site των «Χρυσών Τετάρτων» www.halloftaste.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/07/2024

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.