Πιατάκια με πλατύγυρο καπέλο

Στο «Βorsalino» της οδού Κολοκοτρώνη αφίχθησαν τρουφάτα churros, pinchos και canolli.

Πιατάκια με πλατύγυρο καπέλο

Στο «Βorsalino» της οδού Κολοκοτρώνη αφίχθησαν τρουφάτα churros, pinchos και canolli.

Πιατάκια με πλατύγυρο καπέλο - εικόνα 1

Το «Borsalino» ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες με καφέ, κρασί και κοκτέιλ με τους Σίμο Ταγαρά και Σταμάτη Σταματιάδη πίσω από την μπάρα και τη γενική ενορχήστρωση του Γιάννη Κοροβέση. Τώρα, σε δεύτερη φάση, στο all-day bar της οδού Κολοκοτρώνη μπαίνουν στην εξίσωση και τα μικρά πιατάκια σε επιμέλεια του Μιχάλη Νουρλόγλου, τα οποία όπως σας είχαμε ξαναγράψει προβλέπεται να αλλάζουν συχνά. Σολομός με πατάτα, ξινή κρέμα, πράσινο μήλο και βανίλια, churros με τρούφα και παρμεζάνα, αβγό με τσoρίθο, κασέρι Ξάνθης και ψημένο φουντούκι και pinchos κοτόπουλου με καπνιστή πάπρικα, γιαούρτι και καρύδα είναι μερικές από τις σε στιλ τάπας προτάσεις που μόλις άρχισαν να κυκλοφορούν. Σύντομα θα σας πούμε τις εντυπώσεις μας.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/07/2024

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.