38 μέρες σοκολάτας

Μια ειδική κάρτα γλυκών, όλα με σοκολάτα, σερβίρεται στο «Olive Garden» και στην «La Brasserie» του ξενοδοχείου «Titania» μέχρι τις 15/2.

38 μέρες σοκολάτας

Μια ειδική κάρτα γλυκών, όλα με σοκολάτα, σερβίρεται στο «Olive Garden» και στην «La Brasserie» του ξενοδοχείου «Titania» μέχρι τις 15/2.

38 μέρες σοκολάτας - εικόνα 1

Οι Μάγιας και οι Αζτέκοι τη «σοκολάτα» τους την έπιναν σε μορφή πικρού ροφήματος, είχαν εντοπίσει από τότε ωστόσο ότι λειτουργεί αναζωογονητικά και σου φτιάχνει τη διάθεση. Τόσους αιώνες ιστορίας και ζαχαροπλαστικής μετά, δεν θα βρεις πολλούς να διαφωνήσουν. Με τις «Γλυκές μέρες» του «Titania» να στέκονται αυτήν τη φορά στη –για άλλους μικρή αδυναμία και για άλλους φετίχ– σοκολάτα η «La Brasserie» στο ισόγειο και το «Olive Garden» στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου μοιράζονται από τις 9/1 μέχρι τις 15/2 μια ειδική κάρτα που θα σε βάλει να επιλέξεις ανάμεσα bavaroise μαύρης σοκολάτας με καραμελωμένο κροκάν αμυγδάλου σε τραγανή βάση, ένα cremeux au chocolat με βατόμουρο, μια μους σοκολάτας γάλακτος με κομπόστα μήλου, μια τάρτα σοκολάτας υγείας με μους λευκής σοκολάτας αρωματισμένη με espresso κι ένα cheesecake, τι άλλο, σοκολάτας. Τα γλυκά κοστίζουν € 6 με απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου.

Περισσότερες πληροφορίες

Olive Garden (The)

(ξεν. «Titania») Πανεπιστημίου 52, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
18/07/2024

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.