«Μαγικές Κατσαρόλες»: γιορτινό τραπέζι… διαρκείας

Η κουζίνα του ελληνικού εστιατορίου στο Φάληρο ανοίγει από τις 24/12 έως και τις 6/1 μια μεγάλη βεντάλια γιορτινών πιάτων με τοπικά χρώματα και υλικά. Aκόμη και τις βραδιές των ρεβιεγιόν διαλέγεις a la carte.

«Μαγικές Κατσαρόλες»: γιορτινό τραπέζι… διαρκείας

Η κουζίνα του ελληνικού εστιατορίου στο Φάληρο ανοίγει από τις 24/12 έως και τις 6/1 μια μεγάλη βεντάλια γιορτινών πιάτων με τοπικά χρώματα και υλικά.

«Μαγικές Κατσαρόλες»: γιορτινό τραπέζι… διαρκείας - εικόνα 1
Φασιανός με ατζέμ πιλάφι

Είναι η τρίτη χρονιά που οι «Μαγικές Κατσαρόλες» αντί να προτείνουν set menus για τα ρεβεγιόν, προτιμούν άλλη οδό: συνθέτουν μια πλούσια κάρτα που «τρέχει» καθημερινά από τις 24/12 μέχρι τις 6/1 και από την οποία επιλέγεις ό,τι σου κάνει κλικ. Στο εστιατόριο του Παλαιού Φαλήρου τριγύρω λαμπυρίζουν φωτάκια και στον κατάλογο... λάμπουν σούπα με πατάτα και πράσο και πολύ αρωματική τρούφα Χολομώντα, πατέ από τρία διαφορετικά συκωτάκια με Vinsanto και φιστίκι Αιγίνης και νοστιμιές της κατσαρόλας συνδεδεμένες με τα χειμωνιάτικα και τα γιορτινά τραπέζια, στις οποίες η κουζίνα όλο και βάζει την πινελιά της, όπως φραγκόκοτα Γρεβενών με παραδοσιακή γέμιση και πατατούλες, «αριστοκρατικό» στιφάδο με μικρά κρεμμυδάκια και δαμάσκηνα ή φασιανός μαγειρεμένος με αφρώδες κρασί από το Αμύνταιο, σερβιρισμένος με ατζέμ πιλάφι, ρόδι, κουκουνάρι και σταφίδες. Μαζί τους θα βρεις και άλλα πιάτα για κάθε... όρεξη, από μερακλίδικο μιλφέιγ με πικάντικο μοσχαρίσιο παστουρμά και τραγανά φύλλα γιουφκά μέχρι ένα μπέργκερ αλά ελληνικά, με βουβαλίσιο μπιφτέκι, μπέικον μαύρου χοίρου, μανιτάρια και γραβιέρα Νάξου. Μόνο για τις 24, 25, 26, 31/12, 1/1 και 6/1 η ελάχιστη κατανάλωση κατ’ άτομο είναι € 30.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/07/2024

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.