Το επόμενο επιχειρηματικό βήμα του Κώστα Παπαντώνη μετά το «Prime Grill» του Νέου Ψυχικού, που έκλεισε πρόσφατα τον κύκλο του, λέγεται «Μπλε Αλεπού-Παπαντώνης» και μόλις άνοιξε τις πόρτες του πάνω στην Κηφισίας. Με χαρακτήρα bar-restaurant κι έμφαση στο κρασί, με αρκετές ελληνικές και ξένες ετικέτες στο οινικό του ρεπερτόριο, φωτεινό, με λιτές διακοσμητικές γραμμές, κόκκινους καναπέδες, μια εικόνα του tube της Baker Street στον τοίχο, ξύλο, μέταλλο και το χαρακτηριστικό κόκκινο τουβλάκι στον τοίχο να του δίνει βιομηχανικό αέρα, ακολουθεί κι εκείνο την οδό της κρεατοφαγίας, που σταμπάρει στον κατάλογο κεφτεδάκια, συκώτι, χοιρινά μπριζολάκια λαιμού, σταβλίσιες μπριζόλες και φιλέτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι λείπουν κάποιες θαλασσινές ιδέες ή ζυμαρικά. Λειτουργεί καθημερινά βράδυ και τα σαββατοκύριακα και το μεσημέρι.
Μια «Μπλε αλεπού» εθεάθη στη Λεωφόρο Κηφισίας
Καινούργιος χώρος με χαρακτήρα bar-restaurant κι αγάπη για το κρέας, από τον Κώστα Παπαντώνη.