Το «Sowl» έχει τη δική του taqueria

Στον πολυχώρο του Θησείου κυκλοφορούν καινούργια tacos: με σιγομαγειρεμενο μοσχάρι, με κοτόπουλο, με γαρίδα και guacamole...

Το «Sowl» έχει τη δική του taqueria

Στον πολυχώρο του Θησείου κυκλοφορούν καινούργια tacos: με σιγομαγειρεμενο μοσχάρι, με κοτόπουλο, με γαρίδα και guacamole...

Το «Sowl» έχει τη δική του taqueria - εικόνα 1

Άλλο ένα γευστικό στοιχείο προστέθηκε στο ethnic-urban μωσαϊκό του πολυχώρου «Τhe Sowl» στο Θησείο: σε ένα από τα δωματιάκια της ατμοσφαιρικής σκεπαστής αυλής, που σου δίνει την αίσθηση ότι βρέθηκες σε χασιέντα, ακριβώς απέναντι από το μπαρ όπου η ομάδα του Σπύρου Κερκύρα παίζει με τις γεύσεις και τα αρώματα της Λατινικής Αμερικής, εγκαταστάθηκε μια καινούργια taqueria, που μοιάζει λίγο με παράθυρο food truck

Αν βρεθείτε αυτές τις ημέρες στην Ηρακλειδών για τα… μάτια των καινούριων tacos με σιγομαγειρεμενο μοσχάρι και πουρε wasabi, με κοτόπουλο, σάλτσα jalapeno και ανθότυρο ή με γαρίδα και guacamole, των quesadillas με μοσχάρι Βlack Αngus και κρέμα τυριού ή με chili con carne καθώς και του επίσης νέου burrito kebab, μη χάσετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στην έκθεση κεραμικού κοσμήματος και μικρογλυπτικής της ομάδας Pilino Soma στην γκαλερί του χώρου.

Το «Sowl» έχει τη δική του taqueria - εικόνα 2

Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον ταξίδι στη δημιουργική διαδικασία του κεραμικού κοσμήματος, στον τρόπο που αποτυπώνει την ιστορική και την προσωπική μνήμη και στην ιδιαίτερη δυναμική του επίδραση σε όποιον το φοράει, το οποίο διαρκεί μέχρι τις 27/11.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/07/2024

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.