Έτοιμο το καινούργιο steak bar της Φάρμας Μπράλου

Ανοίγει στον πρώτο όροφο του εντυπωσιακού γευστικού πολυχώρου Yoleni’s Flagship Store αυτό το Σαββατοκύριακο στη Σόλωνος.

Έτοιμο το καινούργιο steak bar της Φάρμας Μπράλου

Ανοίγει στον πρώτο όροφο του εντυπωσιακού γευστικού πολυχώρου Yoleni’s Flagship Store αυτό το Σαββατοκύριακο στη Σόλωνος.

Έτοιμο το καινούργιο steak bar της Φάρμας Μπράλου - εικόνα 1

Οι κρεατομανείς της πόλης ακονίζουν εδώ και καιρό τα μαχαίρια τους περιμένοντας το νέο, διπλής κατεύθυνσης project της Φάρμας Μπράλου, που αποκτά πια δεύτερη έδρα στην Αθήνα μετά από το πρότυπο χασάπικο της Κηφισιάς. Στον πρώτο όροφο του γευστικού πολυχώρου Yoleni’s Flagship Store, ο οποίος κάνει αυτό το Σαββατοκύριακο πρεμιέρα στη Σόλωνος, έχει δημιουργηθεί ένα μοντέρνου στιλ steak bar, πες το και χασαποταβέρνα νέας εποχής, σε γευστική επιμέλεια του Μιχάλη Νουρλόγλου, όπου το κρέας θα το διαλέγεις από το κρεοπωλείο και θα το τρως στο εστιατόριο χωρίς έξτρα χρέωση.

Έτοιμο το καινούργιο steak bar της Φάρμας Μπράλου - εικόνα 2

Τα Τ-bone και rib eye, το μαύρο χοίρο, τα παϊδάκια ή το κοτόπουλο –με διαφορετικές ράτσες, κοπές, ωριμάνσεις, η φάρμα είναι κανονικός ναός του κρέατος– θα προλογίζουν τα ορεκτικά του μενού (λόγου χάρη βοδινό ταρτάρ, μους από μοσχαρίσιο συκώτι, με μέλι, θυμάρι και αλάτι, κρεατόπιτα της ώρας με πρόβειο γιαούρτι, σπιτική μπομπότα με αγελαδινό βούτυρο) και τα εναλλασσόμενα πιάτα του δίσκου. Θα επανέλθουμε σύντομα με τις γευστικές μας εντυπώσεις.

Σόλωνος 9, Κολωνάκι, 2122223629. Δευτέρα κλειστά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/07/2024

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.