«The Big Κahuna»: κροκοδείλια μπέργκερ έχεις δοκιμάσει;

Θα σε περιμένουν σύντομα σε μια καλύβα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ξύλινα τραπέζια κι ένα... κομμάτι παραλίας εσωτερικού χώρου στον Κεραμεικό.

«The Big Κahuna»: κροκοδείλια μπέργκερ έχεις δοκιμάσει;

Ο Στέφανος Στεφανίδης και ο Δημήτρης Μπαλιάν έχουν ήδη κάνει κάποιες pop up εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μαγαζιά της πόλης φτιάχνοντας μπέργκερ με Kobe beef, κρεμμύδια καραμελωμένα με Bourbon και παλαιωμένο τσένταρ, ψωμάκια ατμού με τραγανή πάπια με hoisin mayo και χειροποίητες πίκλες αγγουριού αλλά κι ένα μπέργκερ ονόματι –καθόλου περίεργα– «The Predator», με μπιφτέκι από φιλέτο κροκόδειλου, μαγιονέζα με chipotle, άισμπεργκ, τραγανά κρεμμύδια και ψητό ανανά με τσίλι, κόλιαντρο και λάιμ.

«The Big Κahuna»: κροκοδείλια μπέργκερ έχεις δοκιμάσει; - εικόνα 1

Τώρα το κοινό τους project επεκτείνεται και βρίσκει μόνιμη στέγη σε μια παλιά αποθήκη στην οδό Σαλαμίνος στον Κεραμεικό, μέσα στην οποία έχει χτιστεί μια καλύβα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ξύλινα τραπέζια κι ένα... κομμάτι παραλίας εσωτερικού χώρου. Με το άνοιγμα του «Big Kahuna», που σημαίνει «τεράστιο κύμα» στη surf culture, αυτό που θέλουν είναι «να σπάσουν τον τοίχο που χωρίζει το γκουρμέ και το λαϊκό φαγητό»^ έτσι σε λίγο καιρό θα δούμε, εκτός από τα παραπάνω (με μικρές μετατροπές), και άλλα πλούσια μπέργκερ, σάντουιτς με αστακούς και υψηλόβαθμα κρέατα αλλά και ramen – όλα σε δική τους διασκευή. Αναμένουμε…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/07/2024

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.