Πέντε χρόνια «Μama Roux»

Το χαρούμενο πολύ-πολιτισμικό στέκι της Αιόλου ανάβει φωτιά για BBQ κι ετοιμάζεται για ένα μεγάλο σαββατιάτικο street party γενεθλίων.

Πέντε χρόνια «Μama Roux»

Το χαρούμενο πολύ-πολιτισμικό στέκι της Αιόλου ανάβει φωτιά για BBQ κι ετοιμάζεται για ένα μεγάλο σαββατιάτικο street party γενεθλίων.

Πέντε χρόνια «Μama Roux» - εικόνα 1

Γρήγορα περνάει ο καιρός. Πάνε ήδη πέντε χρόνια από τότε που το «Mama Roux» προσγειώθηκε στο αθηναϊκό κέντρο αγκαζέ με τις multi-culti γεύσεις του. Σ’ όλο αυτό το διάστημα χρωμάτισε πολλές φορές τον πεζόδρομο της Αιόλου με τα street parties του, όποτε το γεγονός ότι το πολύχρωμο στέκι του John Higgins, που άνετα τον λες «γκουρού των γιορτών του δρόμου», αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά του με ένα ακόμη εξωστρεφές γαϊτανάκι το Σάββατο 22/10, από τις 9.30 μ.μ. και μετά, μόνο περίεργο δεν το λες.

Πέντε χρόνια «Μama Roux» - εικόνα 2

Η γνώριμη μουσική παρέα των Gumbo Ya Ya feat. Sugahspank έχει στο πρόγραμμα rhythm & blues κι η Po-Boys Brass Band παρέλαση αλά Νέα Ορλεάνη. Ειδικά για τη γιορτή θα κερνάνε το best selling του εστιατορίου κοτόπουλο tandoori κι η μπίρα θα ρέει άφθονη (μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων). Εκτός αυτών, στα ειδικά stations θα σας περιμένουν τα γνωστά καλούδια του Southern BBQ σε ειδικές τιμές μαζί με άλλα χιτάκια: pulled pork και spare ribs από το δικό τους καπνιστήριο, σούπα gumbo, hush puppies και χορτοφαγικά burritos.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/07/2024

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.