«Επτά 7»: Modern classic στο Θησείο

Ένα καλαίσθητο νέο εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του στις 5/10 βάζοντας την δική του πινελιά σε μια ιδιαίτερη δημοφιλή γειτονιά του κέντρου.

«Επτά 7»: Modern classic στο Θησείο

Ένα καλαίσθητο νέο εστιατόριο ανοίγει τις πόρτες του στις 5/10 βάζοντας την δική του πινελιά σε μια ιδιαίτερη δημοφιλή γειτονιά του κέντρου.

«Επτά 7»: Modern classic στο Θησείο - εικόνα 1

Στα όρια Θησείου και Μοναστηρακίου: μοντέρνο σε ύφος, με κλασικές αναφορές, κι ένα κελάρι από το γυάλινο πάτωμα του οποίου βλέπεις κάτω από τα πόδια σου αρχαία ευρήματα, το εστιατόριο «Επτά 7», που κάνει επίσημη πρεμιέρα αυτή την Τετάρτη 5/10, προτείνει μια σειρά από πιάτα σύγχρονων τόνων, με μεσογειακά κι ελληνικά υλικά, με την υπογραφή του Γιάννη Στανίτσα: ριζότο με δημητριακά, μαύρο σκόρδο, σπαράγγια με λάδι τρούφας, σκορπίνα φιλέτο με κριθαράκι Γιαννιτσών, αρνίσιο καρέ σοτέ με ελληνικά όσπρια και σάλτσα λεβάντας κ.ά. Την επιμέλεια του μπαρ, πάλι, την έχει ο γνωστός bartender Δημήτρης Παπαϊωάννου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα σας γράψουμε μόλις το δοκιμάσουμε, στα συν, όμως θα σημειώσουμε το γεγονός ότι έχουν παρκαδόρο, διότι τις ώρες αιχμής είναι δύσκολο να βρεις θέση σε αυτήν τη λαοφιλή γειτονιά.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/07/2024

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.