![«Nice ’n’ Easy»: ταξίδια στην Ελλάδα](https://www.athinorama.gr/Content/ImagesDatabase/p/750x422/pad/both/lmnts/articles/2516785/77.jpg?quality=81&404=default&v=4)
Το δραστήριο μπιστρό κάθε Πέμπτη θα «φωτίζει» με το δικό του τρόπο τις τοπικές μαγειρικές μας παραδόσεις, αρχής γενομένης με συνταγές από τις Κυκλάδες.
![«Nice ’n’ Easy»: ταξίδια στην Ελλάδα - εικόνα 1](https://www.athinorama.gr/lmnts/articles/2516785/77.jpg)
Στα περσινά του αφιερώματα το bio-ανήσυχο, πολυσυλλεκτικό σε εμπνεύσεις και γεύσεις μπιστρό, που μοιράζει τις δραστηριότητές του σε Κολωνάκι και Κηφισιά, ταξίδεψε τους φίλους του σε διάφορες περιοχές του κόσμου. Τώρα σουλατσάρει στην Ελλάδα με σκοπό να φωτίσει τις τοπικές μαγειρικές της παραδόσεις. Κάθε Πέμπτη μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου το μενού του «Nice ’n’ Easy» θα συμπληρώνουν κυκλαδίτικα πιάτα, όπως π.χ. ντοματοκεφτέδες Σαντορίνης με χλωρό τυρί και σάλτσα μαύρου ταραμά, η δική τους εκδοχή στη μυκονιάτικη κρεμμυδόπιτα (θυμίζουμε ότι έχει έδρα και στο νησί) ή ικαριώτικος κόκορας κρασάτος με πετιμέζι, ενώ τον Νοέμβριο τη σκυτάλη θα πάρουν οι ηπειρώτικες συνταγές. Εκτός αυτών, η νέα σεζόν φέρνει για τους χορτοφάγους και για όσους θέλουν ένα διάλειμμα από τις ζωικές πρωτεΐνες ένα διαφορετικό vegan πιάτο σε καθημερινή βάση.