![«Τραβόλτα» με νέο look](https://www.athinorama.gr/Content/ImagesDatabase/p/750x422/pad/both/lmnts/articles/2516598/travolta.jpg?quality=81&404=default&v=4)
Aλλαγμένη θα βρείτε την ιδιαίτερη ψαροταβέρνα των αδερφών Λιάκου στο Περιστέρι, που κρατάει το θαλασσινό της χαρακτήρα, τον ντύνει όμως με πιο σύγχρονο στιλ: λευκές κολόνες, κόκκινους τοίχους, θαλασσινές συνθέσεις και ανανεωμένο, φροντισμένο εξωτερικό χώρο, ο «Τραβόλτα», που έχει πάρει το όνομά του από ένα χορευτικό θρύλο της περιοχής, τον Λάκη τον Τραβόλτα, κάνει πάντα τις γευστικές πιρουέτες του. Η κουζίνα σιγοντάρει παλιά χιτ με νέες συνταγές κι αυτό τον καιρό ρίχνει στο τραπέζι πέρα από τα κλασικά του τηγανιού και της σχάρας, καρπάτσιο, ταρτάρ και sashimi αλλά και τσιπούρα χουνκιάρ, τραχανά με θαλασσινά, κοντοσούβλι με φρέσκο καλαμάρι και γαρίδες, θαλασσινή καρμπονάρα με καπνιστό χέλι και αβγοτάραχο...