«Sakana» στη Νέα Ερυθραία

Sushi σε όλες τις πιθανές μορφές του σε ένα sushi bar λιτό, φιλικό και με καλές τιμές.

«Sakana» στη Νέα Ερυθραία

Sushi σε όλες τις πιθανές μορφές του σε ένα sushi bar λιτό, φιλικό και με καλές τιμές.

«Sakana» στη Νέα Ερυθραία - εικόνα 1

Γενικά το sushi είναι ακριβό. Υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις, οι οποίες –χωρίς να κατεβάζουν τον πήχη της ποιότητας– δίνουν τη δυνατότητα να γευτείς αυτό το κομμάτι της κουζίνας του Ανατέλλοντος Ηλίου χωρίς να «ξηλώσεις» την τσέπη σου. Το «Sakana» ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και αποτελεί μια σχετικά πρόσφατη άφιξη για την περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Το μαγαζί έχει αφαιρετική διακόσμηση, είναι σχετικά μικρό, αλλά ευχάριστο και δίνει τη δυνατότητα του «έξω» χάρη σε ένα μικρό οριοθετημένο χώρο, που σίγουρα προσφέρεται τουλάχιστον για το επόμενο δίμηνο.

Ο κατάλογος υπηρετεί σχεδόν αποκλειστικά το sushi περίπου σε όλες τις μορφές του. Το κάνει μάλιστα στην καλύτερη δυνατή τιμή με (κατά μέσο όρο) € 5 για τα 8 τεμάχια maki rolls, ενώ τα special rolls κοστίζουν (κατά μέσο όρο επίσης) € 7,50. Φυσικά, υπάρχουν και άλλες επιλογές, όπως nigiri, sashimi κ.λπ. Πινελιές στο μενού αποτελούν μερικά ενδιαφέροντα starters (όπως το tuna tartar) και τέσσερις σαλάτες με καλύτερη τη wakame, ένα μείγμα από μαριναρισμένα φύκια με σουσάμι, αγγούρι, καρότο και ρέβα.

Περισσότερες πληροφορίες

Sakana

X. Τρικούπη 146 & Στροφυλίου, Ν. Ερυθραία
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.