«Ανθός» σε άλλο… περιβόλι

Τρία χρόνια αφότου ξεκίνησε στην Καλλιθέα, ο «Ανθός» του Γιώργου Γεράρδου άλλαξε γειτονιά: τώρα τον βρίσκουμε στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά.

«Ανθός» σε άλλο… περιβόλι

Τρία χρόνια αφότου ξεκίνησε στην Καλλιθέα, ο «Ανθός» του Γιώργου Γεράρδου άλλαξε γειτονιά. Τώρα τον βρίσκουμε στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά (στο χώρο που στέγαζε τελευταία τη «Σκάντζα»), με την ίδια φιλοσοφία: ρουστίκ βάση με μοντέρνα στοιχεία και αρκετά προϊόντα μικρών παραγωγών στα πιάτα – κασιώτικη σιτάκα με χωριάτικες ταλιατέλες από τα Γιάννενα, τυριά από τη Νάξο και την Κρήτη, μανιτάρια από το Κιλκίς και πάει λέγοντας. Η νέα σάλα συνδυάζει γκρίζους τοίχους, ξύλο, πέτρα και κάποιες κόκκινες πινελιές, την ανοιχτή κουζίνα τη βλέπεις με το που μπαίνεις στο χώρο, ενώ στο μπροστινό κομμάτι, της αυλής, τα παρτέρια έχουν σπαρθεί με κηπευτικά. Πήραν μαζί τους και το brunch, απαραίτητο… αξεσουάρ, που είχε καθιερωθεί στο προηγούμενο πόστο: επανέρχεται με τον καγιανά, τις πίτες και το αλά «Ανθός» μπέργκερ του κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/07/2024

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.