To καινούργιο roof garden του «Monk»

Ο οινόφιλος «Μοναχός» της οδού Καρόρη έχει από αυτό το καλοκαίρι και την open air εκδοχή του.

To καινούργιο roof garden του «Monk»

Ο οινόφιλος «Μοναχός» της οδού Καρόρη έχει από αυτό το καλοκαίρι και τη high εκδοχή του, ένα ατμοσφαιρικό roof garden με πολλές διαφορετικές γωνιές τριγυρισμένες από φυτά: από τις 7 μ.μ. και μετά που πέφτει ο ήλιος μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα στα τραπέζια, τα stands, την πριβέ γωνιά με τους μπαμπού καναπέδες και το μπαρ με τις γιρλάντες από γλομπάκια του open air χώρου με την boho αύρα που συμπληρώνει την πρόταση του «Monk Grapes & Spirits». Τα 150 και βάλε κρασιά της λίστας του σερβίρονται όλα και σε ποτήρι. Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με μπρουσκέτες και πολλών λογιών μπουκιές (nigiri με καπνιστή πέστροφα, λουκουμάδες με φέτα και σιρόπι από καρπούζι, μπισκότο χαρουπιού με κατίκι και μαρμελάδα ντομάτας κ.ά.), αλλά και με ένα τραχανότο με νούμπουλο και διάφορα μανιτάρια, μια Flap Steak tagliata και άλλα πιάτα που κινούνται στο ρυθμό μιας μεσογειακής κουζίνας με έθνικ νότες Τα κοκτέιλ δεν λείπουν^ ανάμεσά τους και δροσιστικά, αρωματικά μιξάζ που εκπέμπουν σε οινικές συχνότητες όπως το Le FIGaro με λευκό κρασί, λικέρ σύκο, λάιμ. μέλι, βότκα και τζίντζερ ή το Pink ELEfunk με ροζέ κρασί, αγαύη, κουφοξυλιά, λάιμ και cranberry bitters.

Περισσότερες πληροφορίες

Monk

Καρόρη 4, Πλ. Αγίας Ειρήνης, κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι -πραγματικοί- σεφ και restaurateurs από την τρίτη σεζόν του Τhe Bear

Η λίστα με όλα εκείνα τα πρόσωπα του σύμπαντος της γεύσης που κάνουν παρέα στον Carmy και τους δικούς του, στο νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/07/2024

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.