Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά!

Ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια στην Κηφισιά, αμέσως μετά έκαναν­ την εμφάνισή τους στο Νέο Ψυχικό και τώρα έφτασαν στην… υπερβόρεια Αττική.

Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά!

Ολοκαίνουργιο μαγαζί στη Δροσιά από τα «Biftekakia & Souvlakia» που ξεκίνησαν πριν από πέντε χρόνια στην Κηφισιά, αμέσως μετά έκαναν­ την εμφάνισή τους στο Νέο Ψυχικό και τώρα έφτασαν στην… υπερβόρεια Αττική.

Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά! - εικόνα 1

Το φαγητό κάνει focus στο σουβλάκι: τυλιχτό ή σε ξύλινο σουβλάκι ή σουβλί, με χοιρινό, κοτόπουλο, μοσχάρι αλλά και με κεμπάπ απλό ή καϊσερλί. Όλα χειροποίητα, σερβίρονται πάντα με ψιλοκομμένες αλάδωτες πιτούλες, απλές ή ολικής αλέσεως, με αλάτι και ρίγανη. Μεγάλο σουξέ τα μπιφτεκάκια μοσχαριού ή κοτόπουλου από φρέσκο κιμά με δική τους συνταγή και μυστικά αρτύματα. Καθόλου αμελητέος ο «πρόλογος» με τα πολλά ορεκτικά και τις σαλάτες, αρκετές με υλικά που δηλώνουν ιταλική διάθεση (ρόκα, παρμεζάνα, μοτσαρέλα κ.λπ.).

Biftekakia & Souvlakia: Τώρα και με... Δροσιά! - εικόνα 2

Εντυπωσιακά καλαίσθητη η διακόσμηση του μαγαζιού με λευκά τραπέζια και καρέκλες, άπλετο φωτισμό και πολύχρωμα, φρέσκα λαχανικά σε καφάσια –έκρηξη χρώματος στους τοίχους– συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία ­μιας σύγχρονης, πολιτισμένης ατμόσφαιρας. Γρήγορο σέρβις, καλές τιμές και delivery από τη μία το μεσημέρι.

Λεωφ. Κηφισίας 202, Νέο Ψυχικό, 2106723900 / Ιλισίων 26, Κηφισιά, 2108001050 / Λεωφ. Μαραθώνος 1, Δροσιά, 2108130005 / www.biftekakiasouvlakia.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Biftekakia & Souvlakia

Λεωφ. Κηφισίας 202, N. Ψυχικό
  • Εστιατόρια

Biftekakia & Souvlakia

Ιλισίων 26, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Biftekakia & Souvlakia

Λεωφ. Μαραθώνος 1, Δροσιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
09/05/2024

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.