«Peppers»: Σουβλάκι νέας γενιάς στα Β.Π.

Στο χώρο το παλιού «Aztec», στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, το νέο σουβλατζίδικο-κεμπαπτζίδικο «Peppers» ψηφίζει big is beautiful και κερδίζει τις εντυπώσεις.

«Peppers»: Σουβλάκι νέας γενιάς στα Β.Π.

Στο χώρο το παλιού «Aztec», στο κέντρο της Νέας Ερυθραίας, το νέο σουβλατζίδικο-κεμπαπτζίδικο «Peppers» ψηφίζει big is beautiful και κερδίζει τις εντυπώσεις.

«Peppers»: Σουβλάκι νέας γενιάς στα Β.Π. - εικόνα 1

ένας εξωτικός δροσερός κήπος χάρμα οφθαλμών όπου θα λημεριάσετε όλο το καλοκαίρι, μεγάλη και ολόφωτη σάλα, πάρα πολλά τραπεζοκαθίσματα, πολύ προσωπικό –πάντα βρίσκεις τραπέζι και αναμονές στο σερβίρισμα δεν υπάρχουν– και, γενικά, αίσθηση οικεία και χαλαρή, με ψηλά και χαμηλά τραπέζια όπου μπορείς να πιεις από ούζο και τσίπουρο μέχρι κρασί σε ποτήρι, μπίρα ή ποτό, τσιμπολογώντας ό,τι κάνεις κέφι από το μενού

«Peppers»: Σουβλάκι νέας γενιάς στα Β.Π. - εικόνα 2

Στον κατάλογο, εκτός από τα αναμενόμενα (τυλιχτά, καλαμάκια, γύρος, σχάρα), θα συναντήσετε και απροσδόκητες σπεσιαλιτέ για το είδος του μαγαζιού: τηγανητές πατάτες με αβγά και σουτζούκι, παστουρμάς με αβγά ή σκέτος αλλά και φιλέτο κοτόπουλου για τους πιο λιτοδίαιτους. Στα συν του μαγαζιού, οι φρεσκοτηγανισμένες πατάτες, οι αλάδωτες πίτες, οι ωραίες σαλάτες. Ευπρόσδεκτο κέρασμα στο τέλος μια γερή μερίδα λουκουμάδες με αρωματικό μέλι και εξίσου ευπρόσδεκτη η value for money πολιτική του μαγαζιού. Χαριλάου Τρικούπη 156, Ν. Ερυθραία, 2108001040, www.thepeppers.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Peppers

Χαριλάου Τρικούπη 156, Ν. Ερυθραία
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.