«Ψαρού» πλέον και στο Λαύριο

Τρία χρόνια μετά την εμφάνιση της θαλασσινής μοντέρνας ταβέρνας στη Σαρωνίδα, αποκτά και το Λαύριο τη δική του, σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του.

«Ψαρού» πλέον και στο Λαύριο

Τρία χρόνια μετά την εμφάνιση της «Ψαρούς» στη Σαρωνίδα, αποκτά και το Λαύριο το δικό του «αδερφό» μαγαζί, και μάλιστα σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία, πάνω στην πλατεία Κανάρη, κοντά στο Δημαρχείο και το Ρολόι. Στεγασμένη σε ένα διατηρητέο κτίριο του 1900, η θαλασσινή μοντέρνα ταβέρνα, που μόλις άνοιξε τις πόρτες της, βγάζει τις σιέλ καρέκλες της έξω και χαζεύει τη θάλασσα, τα κότερα και τα ιστιοπλοϊκά, ενώ μοιράζεται τα ίδια πιάτα με το αδερφό μαγαζί: η σαλάτα με φακές, ψιλοκομμένη ντομάτα, μαϊντανό και καπνιστή ρέγκα, τα μύδια τεριγιάκι, αλλά και σε άλλη εκδοχή, με ούζο και μάραθο, τα διάφορα μικρόψαρα (γαύρος, αθερίνα, μπακαλιαράκια κ.ά.) και το γνωστό, πλούσιο γιουβέτσι με γαρίδες και στακοβούτυρο δίνουν κι εδώ το «παρών». Περισσότερα θα σας γράψουμε μόλις την επισκεφτούμε.

Περισσότερες πληροφορίες

Ψαρού

Πλατεία Κανάρη, λιμάνι Λαυρίου
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι -πραγματικοί- σεφ και restaurateurs από την τρίτη σεζόν του Τhe Bear

Η λίστα με όλα εκείνα τα πρόσωπα του σύμπαντος της γεύσης που κάνουν παρέα στον Carmy και τους δικούς του, στο νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/07/2024

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.