«The shy horse Nοrth»: opening στον κήπο

Εκκίνηση για το «ντροπαλό άλογο» της Κηφισιάς με τον Στέφανο Κολιμάδη στην κουζίνα.

«The shy horse Nοrth»: opening στον κήπο

Εκκίνηση για το «ντροπαλό άλογο» της Κηφισιάς με τον Στέφανο Κολιμάδη στην κουζίνα.

«The shy horse Nοrth»: opening στον κήπο - εικόνα 1

Έχει ήδη ξεκινήσει χαλαρά, το επίσημο opening όμως θα είναι τις επόμενες ημέρες. Το βόρειο αδερφάκι τού «The Shy Horse» του Κολωνακίου, έχοντας στην κουζίνα του τον ταλαντούχο Στέφανο Κολιμάδη, θα το βρείτε στον αναδιαμορφωμένο, με αίσθηση πολυτελούς εξοχής, κήπο του νεοκλασικού που στέγαζε επί χρόνια το εστιατόριο «Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης». Σε μοντέρνο διεθνή καμβά η κουζίνα, στο μεσημεριανό μενού συνδυάζει ανάλαφρες προτάσεις και αποχρώσεις comfort food. Το νυχτερινό της προφίλ είναι πιο γαστρονομικό, με το a la carte να συμπληρώνει ένα menu degustation που ξεκινάει αβανταδόρικα με ένα στρείδι με παγωτό… πλαγκτόν(!) και ζελέ από το νερό του plus ζελέ περγαμόντο και ένα καρπάτσιο από ελαφρώς καπνιστά βασιλικά χτένια με αχινό, για το οποίο θα σας πούμε περισσότερα μόλις το δοκιμάσουμε. (Λεωφόρος Κηφισίας 317, Κηφισιά, 2108076989)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Οι -πραγματικοί- σεφ και restaurateurs από την τρίτη σεζόν του Τhe Bear

Η λίστα με όλα εκείνα τα πρόσωπα του σύμπαντος της γεύσης που κάνουν παρέα στον Carmy και τους δικούς του, στο νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/07/2024

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.