Νέο γευστικό στιλ για το «Νεράντζι»

Ο Έκτορας Μποτρίνι θα επιμελείται την κουζίνα του all-day χώρου της Μητροπόλεως.

Νέο γευστικό στιλ για το «Νεράντζι»

Δεν έχει πολύ καιρό που το all-day «Νεράντζι» έπιασε ένα ομολογουμένως πολύ καλό πόστο χαμηλά στη Μητροπόλεως κι ήδη αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές στην κουζίνα του. Ο Έκτορας Μποτρίνι ανέλαβε την επιμέλεια του νέου μενού, που θα προσφέρεται από τις αρχές Ιουλίου στον εντυπωσιακό χώρο με τα κομψά έπιπλα, τα γύψινα στο ταβάνι και το πάτωμα-σκακιέρα. Θα έχει μοντέρνα ελληνική κατεύθυνση, φρέσκο, «νεανικό» όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος ο σεφ ύφος, με κάποια πιο εκλεπτυσμένα πιάτα το βράδυ. Στο παιχνίδι κι ο ξυλόφουρνος με διάφορες πίτες και καινούργιες πίτσες.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements'

Το βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου 'Canaves Epitome' φιλοξενεί τον σημαντικό σεφ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/07/2024

Οι -πραγματικοί- σεφ και restaurateurs από την τρίτη σεζόν του Τhe Bear

Η λίστα με όλα εκείνα τα πρόσωπα του σύμπαντος της γεύσης που κάνουν παρέα στον Carmy και τους δικούς του, στο νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.