Δεν έχει πολύ καιρό που το all-day «Νεράντζι» έπιασε ένα ομολογουμένως πολύ καλό πόστο χαμηλά στη Μητροπόλεως κι ήδη αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές στην κουζίνα του. Ο Έκτορας Μποτρίνι ανέλαβε την επιμέλεια του νέου μενού, που θα προσφέρεται από τις αρχές Ιουλίου στον εντυπωσιακό χώρο με τα κομψά έπιπλα, τα γύψινα στο ταβάνι και το πάτωμα-σκακιέρα. Θα έχει μοντέρνα ελληνική κατεύθυνση, φρέσκο, «νεανικό» όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος ο σεφ ύφος, με κάποια πιο εκλεπτυσμένα πιάτα το βράδυ. Στο παιχνίδι κι ο ξυλόφουρνος με διάφορες πίτες και καινούργιες πίτσες.
Νέο γευστικό στιλ για το «Νεράντζι»
Ο Έκτορας Μποτρίνι θα επιμελείται την κουζίνα του all-day χώρου της Μητροπόλεως.