Τους γκιουζλεμέδες του (εκείνο τους λέει «γκεσλεμέδες») τους γνωρίσαμε τετράτροχους και περιπλανόμενους. Έ, εδώ και λίγες μέρες, έχουν και σταθερή έδρα.
Το Food Truck –παρέα με τον εμπνευστή του Γιώργο Γληνό– κατά τύχη το πρωτογνώρισα πάνω στην Κηφισίας να φτιάχνει γκιουζλεμέδες δίπλα σε ένα χαλανδριώτικο γκαράζ, πριν το ξανασυναντήσω σε διάφορα σημεία της πόλης. Εκεί, στο Χαλάνδρι, αποφάσισε να δημιουργήσει τη μη κινητή εκδοχή του, το Food Truck Concept Store, που ανέβασε τα ρολά του πριν από λίγες ημέρες στην οδό Σωκράτους, απέναντι από το κεντρικό ταχυδρομείο, με παλιές και νέες συνταγές. Τα φύλλα περέκ γεμίζονται με ελαφρώς πικάντικα ρεβίθια chana masala, με πατατοσαλάτα, vegan κι αυτή, με φέτα και χορταρικά, αλλά και με παλαιωμένο κασέρι Μυτιλήνης, ντομάτα και, είτε κοτόπουλο φιλέτο, είτε παστουρμά, είτε σουτζούκι Αδάνων. Α, από ό,τι έμαθε παίζει κι ένα πειραματικό… γκιουζλε-μπέργκερ με μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά.
Σωκράτους 14, Χαλάνδρι, 2106824004.