«Villa Grigio 46»: Ώρα για aperitivo

Το άρτι αφιχθέν wine bar-αδερφάκι του φαληριώτικου εστιατορίου «Da Bruno», μοιράζεται μαζί του την ίδια ιταλική κουλτούρα.

«Villa Grigio 46»: Ώρα για aperitivo

Αδερφάκι του εστιατορίου «Da Bruno», το καινούργιο wine bar «Villa Grigio 46» μοιράζεται μαζί του πέρα από το όμορφα αναπαλαιωμένο φαληριώτικο κτίριο του Μεσοπολέμου και την ίδια ιταλική κουλτούρα. Οι δύο χώροι λειτουργούν σαν συγκοινωνούντα δοχεία: από το ένα μικροσύμπαν μπαίνεις στο άλλο μέσω της πόρτας της αυλής. Η μπάρα βρίσκεται στη –σε διάφορες αποχρώσεις του γκρι (εξ ου και το όνομα)– σάλα, αλλά προφανώς τώρα το καλοκαίρι τα διάσπαρτα τραπεζάκια έξω στο πράσινο κλέβουν την παράσταση. Δίνουν έμφαση στο aperitivo –όποτε μπορείτε κάλλιστα μετά το γραφείο να περάσετε για ένα χαλαρό Negroni ή ένα Aperol Spritz – με εναλλακτική πολλές δεκάδες κρασιών από τον ιταλικό, τον ελληνικό και τον διεθνή αμπελώνα σε φιάλη και ποτήρι. Τα συνοδεύουν, χωρίς χρέωση, με ιταλικές μπουκιές (tramezzini, αχλάδι και γκορκοντζόλα κ.ά.) και funky, swing και jazz μουσικές.

Περισσότερες πληροφορίες

Villa Grigio 46

Αγίου Αλεξάνδρου 46 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements'

Το βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου 'Canaves Epitome' φιλοξενεί τον σημαντικό σεφ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
18/07/2024

Οι -πραγματικοί- σεφ και restaurateurs από την τρίτη σεζόν του Τhe Bear

Η λίστα με όλα εκείνα τα πρόσωπα του σύμπαντος της γεύσης που κάνουν παρέα στον Carmy και τους δικούς του, στο νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.

Zillers

Σε νέα τροχιά το αγαπημένο εστιατόριο των Αθηναίων με νέο σεφ τον Βασίλη Ρούσσο, πρέπει να ξεκαθαρίσει τον fine dining χαρακτήρα του και να μπει πιο τολμηρά στη σκηνή της Αθήνας.