Πρεμιέρα για το «Tηλέμαχος Athens»!

O Γιώργος Τσιλιγκίρης προσαρμόζει την κρεατο-κεντρική του φιλοσοφία στους ρυθμούς του κέντρου – το οpening του νέου χώρου έχει προγραμματιστεί για τις 10/6.

Πρεμιέρα για το «Tηλέμαχος Athens»!

Με τον καινούργιο του «Τηλέμαχο» στη στοά της Πανεπιστημίου 10, σε ένα σημείο που κρατάει ακόμη, για τους παλιούς τουλάχιστον, την αύρα του θρυλικού «Απότσου», ο Γιώργος Τσιλιγκίρης προσαρμόζει την κρεατο-κεντρική του φιλοσοφία στους ρυθμούς του κέντρου, βάζοντας στην εξίσωση και τη δεύτερή του αγάπη, το κρασί. Με αρ ντεκό καρέκλες, απλίκες, φωτιστικά και γιγάντιους καθρέπτες να στήνουν γοητευτικά ένα «αστικό» σκηνικό και τη μεγάλη μπάρα να δεσπόζει στο κέντρο του μαγαζιού, ο «Τηλέμαχος Athens» ξεκινά μάλλον στις 10/6 με meat tapas (ξύλινα πλατό με πικάνια, αρνάκι σούβλας και κοντοσούβλι μαύρου χοίρου, αρνίσιο σουβλάκι κ.ά.), κι έχει σκοπό να εμπλουτίσει σταδιακά την κρεατική γκάμα. Μαζί τους, σας περιμένει μια εκτενής λίστα από τον ελληνικό, γαλλικό, νοτιοαφρικάνικο και νεοζηλανδέζικο αμπελώνα, εκ των οποίων τριάντα σερβίρονται και σε ποτήρι.

Πανεπιστημίου 10, 2103613300-1.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μοναδικές γευστικές εμπειρίες μετά μουσικής στη Σίφνο

Ξεκινώντας από την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιουλίου, το εστιατόριο του NŌS Hotel &Villas σου προτείνει 4 μουσικές βραδιές και υπόσχεται ένα Σιφνιώτικο καλοκαίρι που εγείρει όλες τις αισθήσεις

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/07/2024

Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements'

Το βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου 'Canaves Epitome' φιλοξενεί τον σημαντικό σεφ.

Οι -πραγματικοί- σεφ και restaurateurs από την τρίτη σεζόν του Τhe Bear

Η λίστα με όλα εκείνα τα πρόσωπα του σύμπαντος της γεύσης που κάνουν παρέα στον Carmy και τους δικούς του, στο νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.