Με καινούργιο concept, το «Testaccio» έχει πια βιολογικό προφίλ και τη δική του αγορά. Τόσο το οπωροπωλείο, που γεμίζει τα κασόνια του με βιολογικά φρούτα και λαχανικά, όσο και το χασάπικο και το παντοπωλείο, από όπου μπορείς να αγοράσεις πολλά και διάφορα για το σπίτι, βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία με την –πάντα σε επιμέλεια του Κώστα Τσίγκα– κουζίνα.
Έχοντας διεθνείς αναφορές –μάθαμε για αβγά τηγανητά με πέστο από άγρια χόρτα με φύτρες και ηλιόσπορο σε σαλάτα με ψητό στήθος κοτόπουλου, kale και κράνμπερι, αλλά και μπέργκερ στο τηγάνι με γουακαμόλε και τυρί manchego, ορεκιέτε ολικής άλεσης με πέστο ρόκας, steaks με βούτυρο από φύκια, ενώ δεν λείπει και η πίτσα, που έπαιζε πολύ και πέρυσι–, έχει προτάσεις για όλους. Στα τραπέζια ήδη βλέπεις και πολλούς αθλητές οι οποίοι βρίσκουν πιάτα που συντονίζονται με τις ανάγκες τους.