S.Pellegrino Young Chef 2016: Τέσσερις Έλληνες στον ημιτελικό

Περνούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για την ανάδειξη νεαρών ταλέντων της διεθνούς μαγειρικής σκηνής, κι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το Τελ Αβίβ.

S.Pellegrino Young Chef 2016: Τέσσερις Έλληνες στον ημιτελικό

Περνούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού για την ανάδειξη νεαρών ταλέντων της διεθνούς μαγειρικής σκηνής, κι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το Τελ Αβίβ.

S.Pellegrino Young Chef 2016: Τέσσερις Έλληνες στον ημιτελικό - εικόνα 1
Το πιάτο του Νικόλα Μπίλλη «Nostimon Imar - Palamida, Raisin, Tsigareli»

Στην περσινή πρώτη διοργάνωση του S.Pellegrino Young Chef o Αλέξανδρος Τσιοτίνης ήταν εκείνος που ξεχώρισε στο μεσογειακό ημιτελικό, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την τελική φάση του παγκόσμιας εμβέλειας διαγωνισμού στο Μιλάνο. Τώρα, στη δεύτερη χρονιά της σημαντικής αυτής πρωτοβουλίας του ελαφρώς ανθρακούχου μεταλλικού νερού S.Pellegrino για την ανάδειξη νεαρών ταλέντων της διεθνούς μαγειρικής σκηνής, οι ελληνικές συμμετοχές ετοιμάζονται και πάλι να ξεδιπλώσουν τη δυναμική τους μπροστά στους τρεις κριτές –τους Οlivier Campanha, Μeir Adoni και Ayadin Demir– οι οποίοι θα επιλέξουν το καλύτερο πιάτο.

S.Pellegrino Young Chef 2016: Τέσσερις Έλληνες στον ημιτελικό - εικόνα 2
Ο Σταμάτης Μισομικές

Ανάμεσα στους δέκα σεφ κάτω από τριάντα ετών που προκρίθηκαν στον ημιτελικό της περιφέρειας της Μεσογείου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ στις 31/5 βρίσκονται ο Στέλιος Αρακάς, sous chef στο «Pausa» του Αμαρουσίου, o Μιχάλης Μάρθας, sous chef στο «Lindos Mare Hotel» στη Λίνδο, ο Σταμάτης Μισομικές, σεφ στο «Noble Gourmet Restaurant» στη Ρόδο και ο Νικόλας Μπίλλης, σεφ στο «Botrini’s» του Χαλανδρίου. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία. Περισσότερες πληροφορίες στο www.finedinninglovers.com

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Μοναδικές γευστικές εμπειρίες μετά μουσικής στη Σίφνο

Ξεκινώντας από την ερχόμενη Παρασκευή 19 Ιουλίου, το εστιατόριο του NŌS Hotel &Villas σου προτείνει 4 μουσικές βραδιές και υπόσχεται ένα Σιφνιώτικο καλοκαίρι που εγείρει όλες τις αισθήσεις

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
19/07/2024

Ο Bruno Verjus για δύο μοναδικά βράδια στο 'Elements'

Το βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου 'Canaves Epitome' φιλοξενεί τον σημαντικό σεφ.

Οι -πραγματικοί- σεφ και restaurateurs από την τρίτη σεζόν του Τhe Bear

Η λίστα με όλα εκείνα τα πρόσωπα του σύμπαντος της γεύσης που κάνουν παρέα στον Carmy και τους δικούς του, στο νέο κύκλο της δημοφιλούς σειράς.

Το 'Gallina' για τους επόμενους δύο μήνες στο 'Domes Zeen Chania'

Το δημοφιλές εστιατόριο του Κουκακίου θα σερβίρει για το καλοκαίρι το μενού του και στο ξενοδοχείο των Χανίων.

4 αστέρια με concept στο "Nana Princess" στην Κρήτη

Όταν ο 3άστερος σεφ Thomas Bühner παραδίδει μαθήματα γαστρονομικούconcept, στο γκουρμέ εστιατόριο "Eternal Blue" στη Χερσόνησο που η κουζίνα του λάμπει.

Τα nice n easy χαρίζουν γεύση στον Πύργο του Πειραιά με τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ

Ο δημοφιλής όμιλος gourmet και bio-healthy εστιατορίων παρουσιάζει τέσσερα διαφορετικά κόνσεπτ στο εμβληματικό τοπόσημο που ατενίζει το μεγάλο λιμάνι από ψηλά.

Astakos

Από τα μεγάλα σουξέ της χρονιάς η γαστροταβέρνα δίπλα στους πάγκους των ψαράδων της Γλυφάδας, πρέπει να ανασκουμπωθεί και να ανεβάσει στροφές για να πιάσει τις επιδόσεις που δοκιμάζαμε το Μάρτιο.