«Giacomo»: Ιταλική ελεγκάντσα

Μια ιδιαίτερα κομψή τρατορία αποκάλυψαν ο Γιάννης Μαλούχος και ο Δήμος Στασινόπουλος στο χώρο που στέγαζε άλλοτε το κηφισιώτικο «Π-Box».

«Giacomo»: Ιταλική ελεγκάντσα

Μια ιδιαίτερα κομψή τρατορία αποκάλυψαν πριν από μερικές ημέρες ο Γιάννης Μαλούχος και ο Δήμος Στασινόπουλος στο χώρο που στέγαζε άλλοτε το κηφισιώτικο «Π-Box». Το «Giacomo» έχει επιλέξει τη φιγούρα του συνονόματου Casanova για το λογότυπό του κι ο ζεστά πολυτελής χώρος, τον οποίο διαμόρφωσε η interior designer Αλεξάνδρα Νικολάου φαίνεται πως έχει την ανάλογη γοητεία. Αέρας Βενετίας, Μιλάνο, Φλωρεντίας πνέει στη σάλα με τα ξύλινα/δερμάτινα στοιχεία, τα γύψινα σκαλίσματα και το μεταλλικό μαύρο φούρνο δίπλα στο μπαρ, ντύνοντας την ιταλική κουζίνα του νέου σποτ, την οποία έχει αναλάβει ο Θάνος Κουλτούκης (νωρίτερα στη «Fuga»). Πέρα από το να πιείτε ένα ιταλικό κρασί, δοκιμάζοντας τη συλλογή των τυριών και αλλαντικών και τη σιτσιλιάνικη καπονάτα με χταπόδι, το βιτέλο τονάτο, την καρμπονάρα, την ταλιάτα ή την κοτολέτα αλά Μιλανέζε, μπορείτε να καθίσετε και το πρωί για καφέ ή κάποιο σνακ. Σύντομα θα σας γράψουμε πιο αναλυτικές εντυπώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες

Giacomo

Λεβίδου 11, Κηφισιά
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.