«La Μaison du Grec»: μπιστρό το ελληνικό

Ζεστή 50’s αισθητική, ελληνικές γεύσεις και ντόπια τυριά και αλλαντικά στη βιτρίνα σε ένα νέο, ολοήμερης λειτουργίας χώρο που βάζει μια όμορφη πινελιά στην κηφισιώτικη Κασσαβέτη.

«La Μaison du Grec»: μπιστρό το ελληνικό

Ζεστή 50’s αισθητική, ελληνικές γεύσεις και ντόπια τυριά και αλλαντικά στη βιτρίνα σε ένα νέο, ολοήμερης λειτουργίας χώρο που βάζει μια όμορφη πινελιά στην κηφισιώτικη Κασσαβέτη.

«La Μaison du Grec»: μπιστρό το ελληνικό - εικόνα 1

Ήδη κρυφοκοιτάξαμε και μπορούμε να σας πούμε ότι το μπιστρό που ετοιμάζει στην Κηφισιά ο δραστήριος στο χώρο της εστίασης τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό Κωνσταντίνος Ντουμής είναι πανέμορφο. Το έντυσε με πολύ σπιτική ’50s ατμόσφαιρα ο αρχιτέκτονας Μηνάς Κοσμίδης: πράσινα σαλονάκια, τσιμεντοπλακάκια, κομψές απλίκες, μια τραπεζαρία με σκαλιστά λιονταρίσια πόδια στο πάνω επίπεδο, ένα εντυπωσιακό ανθέμιο στα αριστερά της εισόδου… Όσον αφορά στο γευστικό του προφίλ, το «La Maison du Grec» έχει ως βασικά συστατικά ελληνικά πρωινά (η ιδέα της στραπατσάδας με χειροποίητο ψωμί ζέας μας φάνηκε πολύ καλή), πίτες με χωριάτικο φύλλο, τάρτες, ελληνικά ζυμαρικά αλλά και ντόπια τυριά και αλλαντικά που φιγουράρουν στη βιτρίνα και μπορούν να γίνουν σάντουιτς ή πλατό και όχι μόνο. Ανοίγει πολύ σύντομα τις πόρτες του, οπότε αναμείνατε γευστική ανταπόκριση στο άμεσο μέλλον.

Κασσαβέτη 11, Κηφισιά, 2108019437.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Fresco / Sani Resort, Χαλκιδική

Με τον αέρα ενός grand restaurant και φόντο τον γλυκό ουρανό του χαλκιδικιώτικου ηλιοβασιλέματος, η al fresco σάλα του "Fresco" εξακολουθεί να κινείται σε υψηλές γαστρονομικές στροφές, με τον πολυβραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι να βλέπει την ιταλική κουζίνα υπό πρίσμα ελεύθερο και δημιουργικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
22/08/2024

Δοκιμάσαμε τη σοφιστικέ θαλασσοφαγία του Alyelo στη Σίφνο

Η νεότερη προσθήκη στον όλο και πιο ανεβασμένο γιαλό του Φάρου συνδυάζει τραπέζια στην αμμουδιά και θάλασσα στο πιάτο, με τρόπο κομψό και μοντέρνο, συντονισμένο με την ευρύτερη εστιατορική φινέτσα του νησιού.

S. Pellegrino: Μας καλωσορίζει στο "Sea Side" στη Λευκάδα

Το παραθαλάσσιο εστιατόριο στο Γένι συνδυάζει αρμονικά τη θέα στον κόλπο του Βλυχού με την προσεγμένη εμπειρία φαγητού σε έναν θερινό προορισμό.

Εστιατόρια και μπαρ σε ταράτσες και αυλές για την Πανσέληνο του Αυγούστου

Μαγαζιά για φαγητό, ποτό και γλυκό για να απολαύσετε το φετινό Αυγουστιάτικο φεγγάρι, γνωστό ως "Πανσέληνος του Οξύρρυγχου".

4 μέρη για να φας με ένα εικοσάρικο στην τσέπη

Ψαγμένοι μεζέδες, λιμπιστικά burger και λαχταριστές vegan επιλογές σε περιμένουν σε τέσσερα εστιατόρια που θα σε κάνουν να ξεχάσεις την αυγουστιάτικη μελαγχολία χάρη στις προσιτές τιμές τους.

Tomata / Sani Resort, Χαλκιδική

Ανάμεσα στην ασίγαστη περατζάδα και με θέα τα σκάφη, φωλιασμένη στην ολόλευκη, φωτεινή βεράντα της στο κέντρο της Sani Marina, η "Tomata" του sui generis σεφ Χρύσανθου Καραμολέγκου επιβεβαιώνει για ακόμη μια χρονιά τη θέση της ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της χώρας.

Μanko Athens

Το αθηναϊκό mega beach bar restaurant στην αυτοκρατορία παγκόσμια του διάσημου Περουβιανού σεφ Gaston Acurio προσφέρει high end διασκέδαση με περουβιανή κουζίνα και πάρτυ.