Σπανιόλικο γευστικό set με τον Σπύρο Παγιατάκη

Ο γνωστός παραγωγός επιστρέφει αυτή την Πέμπτη 12/3 στο «Spollati» για ένα νέο DJ Chef –set που ξεκινάει από νωρίς, με ιβηρική κατεύθυνση αυτή τη φορά.

Σπανιόλικο γευστικό set με τον Σπύρο Παγιατάκη

Ο γνωστός παραγωγός επιστρέφει αυτή την Πέμπτη 12/3 στο «Spollati» για ένα νέο DJ Chef –set που ξεκινάει από νωρίς, με ιβηρική κατεύθυνση αυτή τη φορά.

Σπανιόλικο γευστικό set με τον Σπύρο Παγιατάκη - εικόνα 1

Είναι η τρίτη φορά που ο μουσικός παραγωγός και food blogger Σπύρος Παγιατάκης αναλαμβάνει τα dexx της κουζίνας του café-bar-restaurant της πλατείας Αγίας Ειρήνης. Έχοντας νωρίτερα κινηθεί σε ιταλικά και αμερικάνικα γευστικά μονοπάτια, επιστρέφει με ένα νέο μενού με σπανιόλικο ταμπεραμέντο για ένα ακόμη after office event αυτή την Πέμπτη 12/3. Αυτή τη φορά το μενού του ξεκινάει με κρεμμυδόσουπα με αμύγδαλα, και συνεχίζει με τορτίγια με πατάτες, ρολά με τσορίθο, παέγια με κοτόπουλο και τόρτα ντε Σαντιάγο. Ξεκινάει στις 5 μ.μ. Όσοι πιστοί…

Περισσότερες πληροφορίες

Barrus

Αιόλου 27Α, Πλατεία Αγίας Ειρήνης
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.