Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit

Εξοπλιστείτε με χαρτοφύλακες, laptop και όρεξη και συνεχίστε την κουβέντα εκτός γραφείου έχοντας μπροστά σας δροσερές σαλάτες, μυρωδάτες θαλασσινές μακαρονάδες, ένα καλοφτιαγμένο burger ή ένα νόστιμο, και πιο light κοτόπουλο.

Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit

Εξοπλιστείτε με χαρτοφύλακες, laptop και όρεξη και συνεχίστε την κουβέντα εκτός γραφείου έχοντας μπροστά σας δροσερές σαλάτες, μυρωδάτες θαλασσινές μακαρονάδες, ένα καλοφτιαγμένο burger ή ένα νόστιμο, και πιο light κοτόπουλο. Αν δε αποφασίσετε να κάνετε μια μικρή παρασπονδία εν ώρα εργασίας, μπορείτε να βάλετε στο μεσημεριανό business plan κι ένα ποτήρι κρασί. Ένα ωραίο περιβάλλον, άλλωστε, ευνοεί την παραγωγικότητα. Οι σχετικές έρευνες το αποδεικνύουν…

City Bistro

Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit - εικόνα 1

Αυτός ο μοντέρνα πολυτελής, ζωντανός all-day χώρος ανεβάζει τα γευστικά κυβικά της ιστορικής στοάς Σπυρομήλιου στο City Link με χειροποίητα ψωμιά, φιλικά γκουρμέ φαγητό και ιδιαίτερα πρωτότυπα γλυκά. Όλα είναι προσεγμένα, μέχρι το μυρωδάτο εσπρεσάκι στο τέλος. Από τα πιο ωραία σποτ του κέντρου για meeting μετά φαγητού.

Υellow

Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit - εικόνα 2

Με τις ριγέ, μονόχρωμες και cow skin ταπετσαρίες στις καρέκλες, την βιβλιοθήκη με τα βινίλια και τα παιχνίδια και τις φωτογραφίες του Αμερικανού φωτο­ρεπόρτερ Steve McCurry στον τοίχο, το all-day στέκι της Κηφισιάς μοιάζει με γουστόζικο σπίτι. Όσο για την κουζίνα, κρατάει τους γευστικούς ρυθμούς ενός cafe-restaurant, εξ ου και στον κατάλογο συναντάς προτάσεις για όλες τις ώρες. Με έξτρα εύσημα νοστιμιάς.  

Mono Restaurant

Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit - εικόνα 3

Είναι σε πολύ ιδιαίτερο σημείο, στην καρδιά της τουριστικής Αθήνας. Κι είναι καλόγουστο και νόστιμο. Αφού χαρείτε την  μοντέρνων τόνων κουζίνα του ιδιοκτήτη και σεφ Βασίλη Βασιλείου και της ομάδας του, είτε έξω στον γραφικό πεζόδρομο είτε στο όμορφο, διεπίπεδο εσωτερικό, μπορείτε κάλλιστα να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για έναν μικρό περίπατο στη σκιά της Ακρόπολης. Είναι καλή αφορμή για διάλειμμα.

Αϊ Νικόλας

Business lunch: τέσσερις ιδέες για φαγητό και ανεβασμένο teamspirit - εικόνα 4

Αυτό το κομψό, εκλεπτυσμένο θαλασσινό εστιατόριο, κρυμμένο ανάμεσα στα μεγαθήρια της λεωφόρου Συγγρού, ιδιαίτερα ήσυχο τα μεσημέρια, είναι ιδανικό για επαγγελματικά ραντεβού. Ιδίως όταν αυτό σημαίνει ταυτόχρονο τετ α τετ με τις εξαιρετικές θαλασσινές μακαρονάδες με το σιτσιλιάνικο χεράκι του Pino και το φρέσκο ψάρι που μπορείς να το χαρείς ψητό, μαγειρευτό ή στον ατμό.

Περισσότερες πληροφορίες

Yellow

Χαρ. Τρικούπη & Κρήτης 27, Κηφισιά
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.