6 after work στέκια στο κέντρο

Πού; Στο κέντρο. Πότε; Μετά το γραφείο. Έξι σημεία για χαλάρωση, κουβεντολόι, ποτό και γκουρμέ ή πιο χαλαρό τσιμπολόγημα, σε μπάρα ή τραπέζι, με ένα ποτήρι κρασί, μια ωραία μπίρα ή ένα κοκτέιλ.

6 after work στέκια στο κέντρο

Πού; Στο κέντρο. Πότε; Μετά το γραφείο. Έξι σημεία για χαλάρωση, κουβεντολόι, ποτό και γκουρμέ ή πιο χαλαρό τσιμπολόγημα, σε μπάρα ή τραπέζι, με ένα ποτήρι κρασί, μια ωραία μπίρα ή ένα κοκτέιλ.

6 after work στέκια στο κέντρο - εικόνα 1

Cinco
Το νέο ιαπωνο-περουβιανο- ισπανικό προφίλ τού πάει πολύ. Ο Δημήτρης Κατριβέσης παίζει με τα μαχαίρια και τα καμινέτα του και ρίχνει στο τραπέζι εξαιρετικά dumplings ατμού κι ένα απίθανο jamon από… τόνο που κάνει γευστικό high score στη Σκουφά.

6 after work στέκια στο κέντρο - εικόνα 2

Nice ’n’ Εasy
Χαλαρό, τζαζόφιλο, κινηματογραφόφιλο και κολωνα­κιώτικο, μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα μενού bio-ανήσυχο και πολυσχιδές, που χωράει από πίτες με χειροποίητο φύλλο και μοσχαράκι κοκκινιστό μέχρι καρπάτσιο τόνου με λάδι λευκής τρούφας, burger και Waguy skirt (διάφραγμα).

6 after work στέκια στο κέντρο - εικόνα 3

F+W
Το νέο μενού του Olivier Campanha στο wine bar & restaurant του Κολωνακίου δίνει ρεσιτάλ σύγχρονου γαλλισμού και καλεί για full course δείπνο. Μπορείτε όμως να καθίσετε και στην μπάρα για γκουρμέ τσιμπολόγημα παρέα με ένα ποτήρι κρασί που θα σας προτείνει ο Γιάννης Μακρής.

6 after work στέκια στο κέντρο - εικόνα 4

Salero
Φιλική, παρεΐστικη και πολύχρωμη εξαρχειώτικη πίσω αυλή μονοκατοικίας του ’30. Θα πιείτε μπίρα, θα πιείτε κρασί, θα πιείτε κι ένα daiquiri, με το ­πιρούνι να κάνει βόλτες ανάμεσα σε patatas bravas, χούμους, γαρίδες πανέ με αμύγδαλα, μαστέλο με σουσάμι…

6 after work στέκια στο κέντρο - εικόνα 5

Osterman
Τα άλλοτε ράφια με τα ρέλια είναι φορτωμένα φιάλες σε αυτό το πολύ δημοφιλές πρώην υφασματάδικο και νυν μπαρ-εστιατόριο της Πλατείας Αγίας Ειρήνης, που πλέον φτιάχνει πατρόν καλής διάθεσης με αέρα ευρωπαϊκού μπιστρό, καλή συλλογή κοκτέιλ, μύδια mariniere, ριζότο και πιπεράτο rib eye.

6 after work στέκια στο κέντρο - εικόνα 6

Para siempre
Πολύχρωμα πλακάκια, σκαμπό με πετάλια κι ένα ιπτάμενο ποδήλατο φτιάχνουν σκηνικό για φιλικές/γευστικές ορθοπεταλιές στη Χάρητος. Πολλά κρασιά με το ποτήρι και πολυεθνικά πιατάκια που σε πάνε από την Ιταλία στην Ισπανία και από κει στο Μεξικό.

Περισσότερες πληροφορίες

Salero

Βαλτετσίου 51, Εξάρχεια
  • Εστιατόρια

Nice ’N’ Easy

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.