DADA’S: Fine wine & food

Μοντέρνο και πανέμορφο, πάνω στην πλατεία της Νέας Πεντέλης, εκφράζει απόλυτα την προέλευση του ονόματός του (από το καλλιτεχνικό κίνημα του ντανταϊσμού με τη χαρακτηριστική αναρχική αισθητική).

DADA’S: Fine wine & food

Μοντέρνο και πανέμορφο, πάνω στην πλατεία της Νέας Πεντέλης, εκφράζει απόλυτα την προέλευση του ονόματός του (από το καλλιτεχνικό κίνημα του ντανταϊσμού με τη χαρακτηριστική αναρχική αισθητική).

DADA’S: Fine wine & food - εικόνα 1

Επιβλητικό και ιδιαίτερο design και στους δύο χώρους, στο γυάλινο αίθριο με την ανοιγμένη οροφή και στην πέτρινη αίθουσα που αποκαλύπτεται τώρα το καλοκαίρι χωρίς όρια. Υποδέχεται τους λάτρεις των cocktails και των tapas στην μπάρα και στα μεγάλα, χειροποίητα ξύλινα τραπέζια με χαλαρή ατμόσφαιρα, δυνατή μουσική και απολαυστικό συνδυασμό φαγητού και επιλεγμένων κρασιών. Η εξαιρετική κουζίνα (με την 5μελή ομάδα του σεφ Θάνου Στασινού) ποντάρει στην ευγενή καταγωγή των κρεάτων, στις ιδιαίτερες κοπές και στο άριστο ψήσιμο. Burgers μόνο από Black Angus αλλά και ριζότο, πάστες, ορεκτικά και σαλάτες που αγαπούν τα ελληνικά τοπικά προϊόντα καθώς και πιάτα με φρέσκο ψάρι συμπληρώνουν το μενού.
Ξεχωρίζουν τα new style ceviche και tartars. Η τάση που θέλει το φαγητό να συνοδεύεται από cocktails εκφράζεται σε έναν κατάλογο με προτάσεις για ξεχωριστά pairings, ενώ αν κινηθείτε στην κατεύθυνση του τσιμπολογήματος, η κάρτα με τα tapas κάνει εξαιρετικό ντουέτο με την προσεγμένη wine list, που συγκεντρώνει εξαιρετικές ετικέτες από τον ελληνικό και τον ξένο αμπελώνα σε ασυναγώνιστες τιμές (και σε προτάσεις με το ποτήρι). Ένα ωραίο, γήινο και σικάτο στέκι, που ανεβάζει τις καλοκαιρινές μας προσδοκίες.

Περισσότερες πληροφορίες

Dada’s

Ηρώων Πολυτεχνείου 19, Ν. Πεντέλη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.