Gazi College Eatery: Feeling good

Ο άνετος και φωτεινός χώρος, hot spot της περιοχής από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, σε βάζει στο κέντρο της δράσης, όπως είναι στρατηγικά πλασαρισμένος σε ένα σχεδόν 360° open air χώρο, που βλέπει τη Μαρίνα Ζέας, την «πασαρέλα» και την πυρετώδη κεντρική λεωφόρο.

Gazi College Eatery: Feeling good

Ο άνετος και φωτεινός χώρος, hot spot της περιοχής από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, σε βάζει στο κέντρο της δράσης, όπως είναι στρατηγικά πλασαρισμένος σε ένα σχεδόν 360° open air χώρο, που βλέπει τη Μαρίνα Ζέας, την «πασαρέλα» και την πυρετώδη κεντρική λεωφόρο.

Gazi College Eatery: Feeling good - εικόνα 1

Τέλειο meeting point από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, γεμάτο κίνηση και ζωντάνια, φέρνει κάτι από την αύρα της Νέας Υόρκης στο μεγάλο λιμάνι και προσφέρει έναν ξεχωριστό, πολυδιάστατο τρόπο για να ζεις μοναδικές all day εμπειρίες, από τον πρωινό καφέ μέχρι την τελευταία (after) μπουκιά. Τώρα το καλοκαίρι η feeling good ατμόσφαιρα ξεκινάει από το πρωί και ξεδιπλώνεται μέχρι αργά το βράδυ με καλό φαγητό και μουσικές του κόσμου από τον DJ Mao (Μάριος Σακελλαράκης), που αλλάζουν μαζί με τις ώρες και το mix & match κοινό που έχει βρει εδώ το all day στέκι του. Αν οι άπειροι καφέδες, τα κρουασάν, οι πίτες, οι κρέπες, τα tailor made σάντουιτς, τα τοστ και οι σπιτικές μαρμελάδες δίνουν το στίγμα του πρωινού, το House Corner, ένας μπουφές με σπιτικό φαγητό στο πίσω μέρος του μαγαζιού, ανοίγει ένα άλλο κεφάλαιο από το μεσημέρι μέχρι το βράδυ, με τεράστιες, δροσερές σαλάτες, πίτσα με ιταλική ζύμη, pasta με επιλογή από τέσσερα είδη ζυμαρικών και burgers, ενώ ακριβώς δίπλα του απλώνονται οι γλυκές προκλήσεις: lemon & lime τάρτα, σπιτικό αυθεντικό τιραμισού, σπασμένο τραγανό μιλφέιγ, σουφλέ σοκολάτας, κέικ με αμύγδαλα και καραμέλα… Όλα τα εδέσματα είναι χειροποίητα και φτιάχνονται με ολόφρεσκα υλικά από τον σεφ Μιχάλη Φανερωμένο και την ομάδα του. Μεγάλο κεφάλαιο στο «Gazi College Eatery» καταλαμβάνει το αλκοόλ, με επιλεγμένα κρασιά και ποτά, αλλά κυρίως με κοκτέιλ. Στο Cocktail Station ο bartender Διονύσης Πολλάτος και η ομάδα του ανεβάζουν την ένταση καθώς βραδιάζει, με δυνατές δημιουργίες κάτω από τα μπουκάλια που κρέμονται με λάστιχο πάνω από την μπάρα και ξανανεβαίνουν αυτομάτως μόλις τελειώσει το σερβίρισμα! Πολύ καλόγουστο το Upper Room στον πάνω όροφο, προσφέρεται για private εκδηλώσεις ή απλώς για άνετη κουβεντούλα και διακριτική διασκέδαση. Και αν έρθουμε πρώτοι στο ραντεβού, κανένα πρόβλημα. Θα ξεφυλλίσουμε χαλαρά τα βιβλία που βρίσκονται στις βιβλιοθήκες τριγύρω μας –δεν τα έχουν μόνο για ντεκόρ– και η ώρα θα περάσει χωρίς να το καταλάβουμε! Γρηγορίου Λαμπράκη 117, Πειραιάς, 2104100612 / Περσεφόνης 53, Γκάζι, 2103422112, www.gazicollege.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Gazi College

Γρ. Λαμπράκη 117, Πασαλιμάνι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.