K. Grill

Μπορεί το ψάρι να είναι η ειδικότητά του, ο Όμιλος Καστελόριζο όμως πλέον έχει στο ενεργητικό του κι ένα χώρο καθημερινής κρεατοφαγίας.

K. Grill
Μπορεί το ψάρι να είναι η ειδικότητά του, ο Όμιλος Καστελόριζο όμως πλέον έχει στο ενεργητικό του κι ένα χώρο καθημερινής κρεατοφαγίας.

K. Grill - εικόνα 1

Η προσιτή κρεατοφαγία κάνει θραύση -στο τοπ του καθηµερινού γευστικού billboard- και το «K. Grill», η νέα ιδέα του ιχθυο-ειδικού Οµίλου Καστελόριζο, ακολουθεί το ρυθµό της εποχής. Και την αισθητική της: την ποικιλία κρεάτων -ζουµερό ψητό κοτόπουλο, νόστιµο κεµπάπ, ωραίο λουκάνικο και χοιρινά µπριζολάκια- τη µοιραζόµαστε σε σκηνικό γκρι/industrial. Πάνω από την κουζίνα και τις φωτιές της, σειρές από µπουκάλια µπίρας Fix πίσω από µεταλλικά πλέγµατα µοιάζουν µε γεωµετρικό installation. η Fragile ξύλινη ζαρντινιέρα στη µέση της σάλας είναι επίσης ωραία πινελιά. Η σαλάτα µε το χαλούµι και τις ψητές πιπεριές είναι απλή κι ευχάριστη, τα παστουρµαδοπιτάκια µε τη γρα?ιέρα και η τηγανιά µε το παστό χοιρινό Μεσσηνίας καρφώνουν ελληνικό σηµαιάκι στα ορεκτικά και, ενώ οι τιµές είναι ήδη χαµηλές, αν πάρεις καλαµάκια/πίτες (€ 1,50-2) αντί για µερίδα, πέφτουν κι άλλο. Για το τέλος, κυµατιστό παγωτό µηχανής κρέµα µε γλυκό κουταλιού καρότο - easy going το παραδοσιακό. Μ’ αρέσει…

Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα, 2109431765. Τιµή: € 13-17.

Περισσότερες πληροφορίες

K.Grill

Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.