K. Grill

Μπορεί το ψάρι να είναι η ειδικότητά του, ο Όμιλος Καστελόριζο όμως πλέον έχει στο ενεργητικό του κι ένα χώρο καθημερινής κρεατοφαγίας.

K. Grill
Μπορεί το ψάρι να είναι η ειδικότητά του, ο Όμιλος Καστελόριζο όμως πλέον έχει στο ενεργητικό του κι ένα χώρο καθημερινής κρεατοφαγίας.

K. Grill - εικόνα 1

Η προσιτή κρεατοφαγία κάνει θραύση -στο τοπ του καθηµερινού γευστικού billboard- και το «K. Grill», η νέα ιδέα του ιχθυο-ειδικού Οµίλου Καστελόριζο, ακολουθεί το ρυθµό της εποχής. Και την αισθητική της: την ποικιλία κρεάτων -ζουµερό ψητό κοτόπουλο, νόστιµο κεµπάπ, ωραίο λουκάνικο και χοιρινά µπριζολάκια- τη µοιραζόµαστε σε σκηνικό γκρι/industrial. Πάνω από την κουζίνα και τις φωτιές της, σειρές από µπουκάλια µπίρας Fix πίσω από µεταλλικά πλέγµατα µοιάζουν µε γεωµετρικό installation. η Fragile ξύλινη ζαρντινιέρα στη µέση της σάλας είναι επίσης ωραία πινελιά. Η σαλάτα µε το χαλούµι και τις ψητές πιπεριές είναι απλή κι ευχάριστη, τα παστουρµαδοπιτάκια µε τη γρα?ιέρα και η τηγανιά µε το παστό χοιρινό Μεσσηνίας καρφώνουν ελληνικό σηµαιάκι στα ορεκτικά και, ενώ οι τιµές είναι ήδη χαµηλές, αν πάρεις καλαµάκια/πίτες (€ 1,50-2) αντί για µερίδα, πέφτουν κι άλλο. Για το τέλος, κυµατιστό παγωτό µηχανής κρέµα µε γλυκό κουταλιού καρότο - easy going το παραδοσιακό. Μ’ αρέσει…

Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα, 2109431765. Τιµή: € 13-17.

Περισσότερες πληροφορίες

K.Grill

Ελ. Βενιζέλου 330, Καλλιθέα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια