Wasabi

Η Άντζελα Σταματιάδου επισκέφθηκε το νέο και προσιτό σε τιμές ασιατικό ρεστοράν του Χαλανδρίου.

Wasabi

Η Άντζελα Σταματιάδου επισκέφθηκε το νέο και προσιτό σε τιμές ασιατικό ρεστοράν του Χαλανδρίου.

Wasabi - εικόνα 1

Οι κουζίνες της ευρύτερης Ασίας αποκτούν όλο και περισσότερους οπαδούς, οι οποίοι φαντάζομαι ότι θα ήθελαν ένα καθημερι­νό σε στιλ και τιμές εστιατόριο σαν το «Wasabi» – που άνοιξε πρόσφατα στο Χαλάνδρι– στη γειτονιά τους. Με λιτά σύγχρονο look σε κόκκινο και μαύρο, με ένα ντεκ στη Mεταμορφώσεως για το καλοκαίρι κι ένα δεύτερο, πιο ήσυχο, στα σκαριά στο πίσω μέρος, κλεισμένο με καλαμωτή, και εδέσματα που έρχονται με ρυθμούς... βολίδας σε όμορφα λευκά πιάτα, είναι συμπαθέστατο στο σύνολό του. Τα Shangai rolls, γεμιστά με κρέας και λαχανικά, ήταν νόστιμα, αν και λόγω σχήματος (λεπτά και μακριά) το φύλλο κρατούσε λίγο παραπάνω λάδι, τα ταϊλανδέζικα κεφτεδάκια με κάρι ήταν πετυχημένα, το ίδιο και το πλούσιο καντονέζικο μοσχαράκι, που το τεστ της πρώτης ύλης στο κρέας (στο οποίο υστερούν πολλά κινέζικα) το περνάει άνετα. Το σούσι υστερεί πάντως, ιδίως γιατί έχει τόσο ρύζι ώστε τα υπόλοιπα υλικά χάνονται – τα nigiri είναι καλύτερα από τα maki, παρότι έρχονται αμφότερα σε XL εκδοχές. Όσο για το «Just keep woking» του καταλόγου, εμπνευσμένο· τώρα που το walking έχει γίνει δύσκολο, είναι μια εναλλακτική. (Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι, 2106006696. Τιμή: € 17-21).

Περισσότερες πληροφορίες

Wasabi

Μεταμορφώσεως 1, Χαλάνδρι
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
08/05/2024

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.

Τα νέα -εξαιρετικά- street food της Αθήνας

Το χεράτο φαγητό έχει αναβαθμιστεί αισθητά τους τελευταίους μήνες και αυτοί είναι οι 'υπεύθυνοι'.

"Makan La Vie": Αέρας Γαλλικής γαστρονομίας στην Ινδονησία

Στο παραδεισένιο νησί Gili Air ο σεφ Lachaux Médéric συνδυάζει τη fusion γαλλική κουζίνα και τις τεχνικές της µε τα τοπικά προιόντα της Ινδονησίας.

Εκλεκτικά μεσημέρια που φέρνουν την αύρα παλιάς Κηφισιάς στο σήμερα στον κήπο του "Isabella’s"

Στο νέο, αποκλειστικά μεσημεριανό, εστιατόριο του ανακαινισμένου "The Twenty One Hotel", ο ανεπιτήδευτος κοσμοπολιτισμός που ταιριάζει γάντι με την Κηφισιά και με την εποχή, μας καλεί για slow living.

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.