Dada's

Μοντέρνο και πανέμορφο, κάνει ασκήσεις ντιζάιν στις δύο αίθουσές του...

Dada's

Μοντέρνο και πανέμορφο, κάνει ασκήσεις ντιζάιν στις δύο αίθουσές του...

Dada's - εικόνα 1

Κάθε άλλο παρά τοπικής εμβέλειας είναι το νεοαφιχθέν «Dada’s», αφού το όνομά του είναι ήδη «πρέπει» στις ατζέντες της νεολαίας των βορειοανατολικών προαστίων. Μοντέρνο και πανέμορφο, κάνει ασκήσεις ντιζάιν στις δύο αίθουσές του. Η πρώτη, με τα μεγάλα ξύλινα τραπέζια και το ντιζαϊνάτο ελάφι που δεσπόζει πάνω από το τζάκι, είναι πιο ήσυχη. Στη δεύτερη, με τη «σέρα» και την μπάρα, ο ρυθμός και τα vibes της καλοπέρασης ανεβαίνουν. Το μενού είναι μοντέρνο, με πολλές ερεθιστικές ιδέες. Καλύτερη όλων η γευστικότατη πικάνια Αργεντινής, με αέρινες πατάτες τηγανητές και σος μπεαρνέζ που της πήγαινε πολύ. Στο burger ευχαριστήθηκα το ψωμί και την BBQ sauce, αλλά θα ήθελα το… κυρίως θέμα πιο ζουμερό και νόστιμο. Συμπαθέστατα τα ραβιόλια με κρέμα αστακού και σάλτσα σολομού-γαρίδας, όπως και οι bomboloni, αφράτοι λουκουμάδες με χαλούμι και σάλτσα ντομάτας (όχι τόσο πικάντικη). Η μεγάλη μου αγάπη, ωστόσο, ήταν τα Chan hai rolls, με χοντρό φύλλο, γεμιστά με κιμά και πικάντικη μαρμελάδα πιπεριάς. Η σαλάτα με σπανάκι, (όχι και τόσο) τραγανή πάπια, κουκουνάρια και hoisin sauce είναι ωραία ιδέα, όμως χρειάζεται δέσιμο. Από τα γλυκά, δαγκωτό στην chocolate mocha tart με την τριμμένη βάφλα, OK στο σουφλέ, αλλά το σπασμένο μιλφέιγ χρειάζεται ραφινάρισμα. Το «Dada’s» ανοίγει από το πρωί για καφέ και σνακ. (Ηρώων Πολυτεχνείου 19, Νέα Πεντέλη, 2108104672.)

Περισσότερες πληροφορίες

Dada’s

Ηρώων Πολυτεχνείου 19, Ν. Πεντέλη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.