«Due Pentole» στον Άλιμο

Ένα all-day εστιατόριο άνοιξε στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Shopping House: για καφέ, snacking και ιταλικές γεύσεις.

«Due Pentole» στον Άλιμο

Τα «δύο τηγάνια» (αυτό σημαίνει το όνομα) τα κρατάνε ο Αλέκος Γαμπιεράκης και ο Γιάννης Καβούκης. Σε αυτόν το φωτεινό, βιομηχανικής αισθητικής all day χώρο, ο οποίος άνοιξε πριν από λίγο στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου Shopping House στον Άλιμο, μπορείς να καθίσεις και για καφέ –πριν ή μετά τα ψώνια–, οπότε υπάρχουν επιλογές προς αυτήν τη λογική (club sandwich, burgers κ.ά.), πλην όμως ο πιο εστιατορικός κατάλογος των δύο μαγείρων/ιδιοκτητών μιλάει… ιταλικά, με καρπάτσιο, ζυμαρικά, ριζότο, πίτσες, ταλιάτες, οσομπούκο και άλλα πολλά. Προτείνουν μάλιστα κι ένα πολύ οικονομικό μενού τριών πιάτων με € 13 με ένα ποτήρι κρασί ή μπίρα.

Περισσότερες πληροφορίες

Due Pentole

Θεομήτορος 41, εμπ. κέντρο Shopping House, Άλιμος
  • Ethnic κουζίνες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.