«Μαύροι» ήχοι στο «Balcony»

Στο μοντέρνο ελληνικό εστιατόριο εμφανίζονται την Πέμπτη 20 Απριλίου οι Sera Bellos Trio με επιλογές από το Great American Songbook.

«Μαύροι» ήχοι στο «Balcony»

Με classy και classic μουσικές επιλογές καταφτάνουν στο όμορφο νεοκλασικό του «Balcony Restaurant & Bar» οι Sera Bellos Trio την Πέμπτη 20 Απριλίου. Το σχήμα του Σεραφείμ Μπέλλου αποτελείται από αυτό τον πολυπράγμονα ντράμερ, τον πιανίστα Παντελή Μπενετάτο και την Ελληνο-τζαμαϊκανή τραγουδίστρια και ηθοποιό Ξένια Ντάνια («America Square»), και κινείται στο γοητευτικό πεδίο του Great American Songbook. Αυτό σημαίνει ότι θα ακούσουμε Nat King Cole και Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan και Dinah Washington, Nina Simone και Aretha Franklin, που θα χαϊδέψουν απαλά τα αφτιά μας. Η είσοδος είναι ελεύθερη και το event ξεκινάει στις 21:00.

Περισσότερες πληροφορίες

Balcony

Βεΐκου 1 & Δημητρακοπούλου, Κουκάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Πώς οι Ολυμπιακοί Αγώνες αλλάζουν τον εστιατορικό χάρτη του Παρισιού

Η Ολυμπιάδα αυξάνει τις γαστρονομικές απαιτήσεις στην Πόλη του Φωτός, με δεκάδες pop up σημεία και κόνσεπτ να ξεπηδούν αποκλειστικά για το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
17/07/2024

Το 'Wine is Fine' για ένα βράδυ στο 'Αίγλη Cinema'

Μία κινηματογραφική νύχτα μοναδικής νοστιμιάς, εμπνευσμένη από το σύμπαν του Φρανσουά Τριφό.

"Mountain": Βουνό και θάλασσα στις... φλόγες στο πολυσυζητημένο εστιατόριο του Λονδίνου

Το εστιατόριο του σεφ Tomos Parry και της ομάδας πίσω από το φημισμένο "Brat", στην καρδιά του Σόχο, εμπνέεται από τον γοητευτικό χορό της φλόγας, συνδυάζοντας ισότιμα γη και θάλασσα.

Δοκιμάσαμε τις φίνες μεσογειακές γεύσεις του "Captain’s House"

Στο κεντρικό εστιατόριο του "Grand Resort Lagonisi", η θαλασσινή βίστα από το deck που σχεδόν αγγίζει το νερό, είναι μόνο το ορεκτικό των γαστριμαργικών απολαύσεων που παρουσιάζει ο σεφ Χρύσανθος Μανωλόπουλος, συνδυάζοντας δημιουργική φινέτσα και μοντέρνα μαγειρική άποψη.