Ρετρό μελωδίες στα «GAZI College»

Οι Les Au Revoir των easy listening διασκευών εμφανίζονται στο all-day στέκι της Γλυφάδας (5/5) και του Πειραιά (6/5).

Ρετρό μελωδίες στα «GAZI College»

Οι Les Au Revoir ανήκουν στην easy listening σκηνή που αναπλάθει το παλιό ελληνικό ρεπερτόριο σε ρυθμούς swing, bossa nova, jazz και lounge, προσφέροντας ευχάριστα ρετρό ακούσματα. Η τριμελής μπάντα από τη Θεσσαλονίκη (Αλεξάνδρα Μπουνάτσα, Κώστας Καραμήτσος, Λεωνίδας Αναγνώστου) έχει διασκευάσει κλασικά τραγούδια όπως τα «Οι θαλασσιές σου οι χάντρες», «Θυμήσου τον Σεπτέμβρη» και «Θα ξανάρθεις», ενώ το πιο πρόσφατο single τους, σε συνεργασία με τον Kled Moné, είναι το «Άσε με να φύγω» της Αλέκας Κανελλίδου (κυκλοφορεί από την Plus Rec και την Cobalt Music).

Αυτές και πολλές ακόμη νοσταλγικές διασκευές με world επιρροές, οι Les Au Revoir θα τις παρουσιάσουν σε δύο απολαυστικά live στο «GAZI College», την Πέμπτη 5/5 στη Γλυφάδα και την Παρασκευή 6/5 στον Πειραιά.

Δείτε το βίντεο του «Άσε με να φύγω»:

Περισσότερες πληροφορίες

Gazi College

Γρ. Λαμπράκη 117, Πασαλιμάνι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

'the mushroom.': Η Madame Ginger και το pop-up της στο Athens Street Food Festival

Πιάτα με βάση το μανιτάρι που έρχονται για να καταθέσουν μία διαφορετική οπτική στο street food.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024

Στο 'Po'Boys' (και) για smash burger προβατίνας

Το ΒΒQ joint του Ψυρρή έχει νέους καρνιβορικούς άσους στο μανίκι του.

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Για μια υψηλή τοπική κουζίνα της Ελλάδας

Ποντιακά σιρόν με πασκιτάν και πράσα με δαμάσκηνα ή μόνο μουσακάς; Πώς θα βαδίσουν οι "εξωτικές" τοπικές μας σπεσιαλιτέ στην παγκόσμια πασαρέλα και πώς θα αποκτήσει πληρότητα, δυνατή ταυτότητα και διεθνές σεξαπίλ η γαστρονομία μας; Η ελληνική κουζίνα βρίσκεται σε σταυροδρόμι, λίγο πριν την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης (14/5).

39 καυτά νέα από την εστιατορική καλοκαιρινή Ελλάδα

Το ελληνικό καλοκαίρι που πλησιάζει θα είναι φέτος πιο πλούσιο και νόστιμο από ποτέ. Ιδού λοιπόν μια πρώτη φουρνιά νέων αφίξεων που έρχονται οσονούπω από το Αιγαίο ως το Ιόνιο και από το Βορρά μέχρι το Νότο της χαρισματικής καλοκαιρινής Ελλάδας.

Βραβεία Eλληνικής Kουζίνας 2024: Για τον guest chef Luca Piscazzi το τοπικό στοιχείο πρέπει να φωτιστεί στην ελληνική κουζίνα

Ο ταλαντούχος Ιταλός σεφ δημιουργεί και μαγειρεύει το μενού της φετινής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας που έρχεται στις 14/5 στο ξενοδοχείο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης. Λίγο προτού αναχωρήσει για τον Βορρά, μας μιλά για τη μαγειρική του φιλοσοφία, τη σημασία που έχουν οι γαστρονομικές διακρίσεις και την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα και τα προϊόντα της, που τον ενθουσιάζουν και τον εμπνέουν.

Το 'Boavista Social Club' στο μπαρ και τα decks του 'Birdman'

Το περίφημο σποτ της Λισαβόνας, σε ένα ξεχωριστό βράδυ στη δημοφιλή αθηναϊκή μπάρα.

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Γκάζι

Όπως κάθε Μάιο, έτσι και φέτος, το πιο λαχταριστό φεστιβάλ της πόλης επανέρχεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο του Ο.Σ.Υ.