Όλες οι συναυλίες που θα δούμε τον Ιούλιο στο CT Garden Festival

Πολύχρωμο και ιδιαίτερα πληθωρικό το πρόγραμμα του CT Garden επαναπροσδιορίζει τα συναυλιακά μας καλοκαίρια.

Στέφανος Κορκολής

Το City Garden Festival με την υπογραφή του Christmas Theater επιστρέφει στα Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες και τα μουσικά αφιερώματα που θα απολαύσουμε τον Ιούλιο είναι, ο Στέφανος Κορκολής, ο Μίλτος Πασχαλίδης, το Majesty Queen, η Πίτσα Παπαδοπούλου και ο Παντελής Θαλασσινός.

"Τα τραγούδια της ζωής μας"

Γιοκαρίνης
Γιάννης Γιοκαρίνης

Τέσσερις ξεχωριστές προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, για πρώτη φορά μαζί στο CT Garden. Ο λόγος για τους Γιάννη Γιοκαρίνη, Νίκο Ζιώγαλα, Βασίλη Καζούλη και Λάκη Παπαδόπουλο, που έρχονται με τα τραγούδια της ζωής τους που είναι τραγούδια και της δικής μας ζωής. "Ευλαμπία", "Τσικαμπούμ", "Νοσταλγός του rock'n'roll", "Αλλάξανε τα γούστα σου (μπριγιόλ)", "Βασιλική", "Σαν σταρ του σινεμά", "Πέρασε η μπόρα", "Πάρε με απόψε πάρε με", "Αν ήσουν άγγελος", "Κάτι να γυαλίζει", "Φανή", "Αεροπλάνα", "Για να σε εκδικηθώ", "Εσύ εκεί", "Γυριστρούλα", "Μενεξεδιά" είναι ορισμένοι τίτλοι από τα πολλά τραγούδια τους που αγαπήσαμε. (1/7)

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

"Με τη φωνή του φεγγαριού"

Σοφία Μανουσάκη
Σοφία Μανουσάκη

Διαβάστε Επίσης

Ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη μας καλούν σε αυτήν τη συναυλία για να απολαύσουμε πανέμορφα τραγούδια, που επιλέχθηκαν με φαντασία, αγάπη και πάθος. Τραγούδια με μεθυστικούς χυμούς, ρυθμούς και μελωδίες: από συναισθηματικά φορτισμένες μπαλάντες έως τραγούδια εξωστρεφών διαθέσεων. "Σκόνη και θρύψαλα", "Δεν είσαι εδώ", "Στους πέντε ανέμους" ,"Ο άγγελός μου", "Κάθε φορά που με κοιτάζεις", "Σ' έχω ερωτευτεί", "Λατέρνα", "Εκατό φορές κομμάτια", "Θες", "Σβήσε το φεγγάρι", "Κάποιες φορές", αλλά και τραγούδια των Leonard Cohen, Aerosmith, Rolling Stones, Donna Summer, Γιώργου Δημητριάδη, Αντώνη Μιτζέλου, και άλλων. (3/7)

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Η καλύτερη Metallica Tribute Band

Οι Metallica, το συγκρότημα με τα 8 βραβεία Γκράμι και πωλήσεις συνολικά 150 εκατομμυρίων άλμπουμ παγκοσμίως, είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα heavy metal συγκροτήματα στην ιστορία, ενώ γενικά κατατάσσεται έβδομο, με βάση τις πωλήσεις, στην αμερικανική μουσική βιομηχανία. Οι μοναδικοί Scream Inc αποτελούν την καλύτερη Metallica Tribute Band. Δημιουργήθηκαν το 2002 και εδώ και 10 χρόνια παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό show που αναπαριστά μια αυθεντική συναυλία των Metallica. Η παράσταση Metallica by Scream Inc έκανε πρεμιέρα το 2017 στο Λονδίνο και από τότε ταξίδεψε σε πάνω από 30 χώρες ενώ το έχουν αποθεώσει πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές. (4/7)

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

"Έρωτά μου αγιάτρευτε"

Πίτσα Παπαδοπούλου

Μια από τις δημοφιλέστερες Ελληνίδες τραγουδίστριες που βρίσκεται για μισό αιώνα σταθερά στην πρώτη γραμμή του ελληνικού τραγουδιού. Ο λόγος για την Πίτσα Παπαδοπούλου, που έρχεται για πρώτη φορά στο CT Garden για μια μοναδική συναυλία. Μαζί της οι κορυφαίοι σολίστες του μουσικού συνόλου Μαΐστρος σε καλλιτεχνική διεύθυνση Πάνου Δημητρακόπουλου και εξαιρετικές ερμηνεύτριες της νεότερης γενιάς. "Θυσιάστηκα", "Έρωτά μου αγιάτρευτε", "Μη μιλάς", "Θα κάνω ότι μου αρέσει", "Κόψε κάτι", "Θα τα βροντήξω", "Γκρέμιστα", "Πού πάει η αγάπη όταν φεύγει" είναι μερικοί τίτλοι από τα πολλά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει κι έχουν σφραγίσει κεφάλαια της ζωής μας. (10/7)

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

"Με τα φτερά του έρωτα"

Μανώλης Λιδάκης

Ο Μανώλης Λιδάκης μετά από μακροχρόνια αποχή από τις ζωντανές εμφανίσεις έρχεται για μια μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στο CT Garden. Με τα τραγούδια του που όλοι αγαπήσαμε και σημάδεψαν τις στιγμές μας όπως: "Το τελευταίο ποτηράκι", "Εγώ με την αγάπη μάλωσα", "Ούτε που ρώτησα", "Χαλκίδα", "Φύλλα αλκαλικά", "Νιώσε με", "Άστρα μην με μαλώνετε",  αλλά και από τη νέα του δισκογραφική δουλειά "Κύριες…τα σέβη μου",  αφιέρωμα σε μεγάλα γυναικεία τραγούδια (Μαρκίζα, Και εγώ σαν πόλη, Η σκιά μου και εγώ κ.α.). Μαζί του ο Θοδωρής Κοτονιάς, ένας από τους σπουδαιότερους δημιουργούς της γενιάς του, που με τα "Κλειδιά" του άνοιξε τις καρδιές όλων μας, αλλά και η Σαββέρια Μαργιολά που μας ταξίδεψε με την τρυφερή ερμηνεία της στο "Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις". (11/7)

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

"We Will Rock You..."

Majesty Queen

Το Majesty Queen είναι το αυθεντικό Βρετανικό musical tribute για τους Queen. Όπως το χαρακτήρισαν κοινό και κριτικοί είναι "Ένα από τα καλύτερα αφιερώματα στον κόσμο για ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο". Το Majesty Queen εδώ και μια δεκαετία κάνει τον γύρο του κόσμου και ενθουσιάζει όλους τους θαυμαστές του μοναδικού ροκ συγκροτήματος που μας χάρισε μια από τις σπουδαιότερες φωνές της ροκ μουσικής, τον ανεπανάληπτο Φρέντι Μέρκιουρι που ξεχώριζε όχι μόνο για την φωνή του, αλλά και για την εκρηκτική σκηνική του παρουσία, με την οποία κατάφερε να συνδυάσει θεατρικότητα, ερμηνεία και ταλέντο. To Majesty Queen είναι ένα δίωρο show αφιερωμένο στο θρυλικό συγκρότημα αλλά και στην ψυχή της μεγάλης αυτής μπάντας, σε έναν από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς του πλανήτη, μια εκκεντρική προσωπικότητα του κόσμου της μουσικής με μαγνητική παρουσία επάνω στη σκηνή. (16/7)

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Χρήστος Δάντης - Κωνσταντίνος Χριστοφόρου 

Με ένα hot live πρόγραμμα γεμάτο επιτυχίες, ο λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός Χρήστος Δάντης θα συναντήσει ξανά, μετά 20 ολόκληρα χρόνια, τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden. Δυο φωνές που υπόσχονται να μας ταξιδέψουν σε βαθιά συναισθήματα. (17/7)

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Μίλτος Πασχαλίδης

Μίλτος Πασχαλίδης

Με ταξιδιάρικη διάθεση και πλοηγό την επικοινωνιακή του αμεσότητα, ο Μίλτος Πασχαλίδης – με τα εννέα  sold out στο City Garden – έρχεται ξανά την Πέμπτη 18 Ιουλίου για μια ακόμη συναυλία.  Από τους πλέον δημιουργικούς τραγουδοποιούς της εποχής μας, με πλούσια και συνεχή προσωπική δισκογραφία και πολλές σημαντικές συνεργασίες. Χαρισματικός τραγουδοποιός, με 27 χρόνια πορείας, μεγάλες συναυλίες και πολλά αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια. (18/7)

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

"Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε"

Παντελής Θαλασσινός
Παντελής Θαλασσινός

Διαβάστε Επίσης

O Παντελής Θαλασσινός κι ο Γιάννης Νικολάου έρχονται στο CT Garden Festival με τα κοινά τους τραγούδια από τους Λαθρεπιβάτες που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή κι όλες τις προσωπικές τους επιτυχίες. (29/7)

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι "Telenova" επιστρέφουν στην Αθήνα σύντομα

Η σκηνή του "Fuzz Live Music Club" θα φιλοξενήσει στην Αθήνα το συγκρότημα από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, λίγους μήνες μετά την ενθουσιώδη εμφάνισή τους στο Release Athens 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/07/2024

"Γιατί ‘ναι μαύρα τα βουνά ’24": Κλαρίνα, πίπιζες και νεοκρυφο-αποικιοκράτες στην Κόνιτσα

Ταξιδέψαμε ως την Κόνιτσα παρέα με τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση για να παρακολουθήσουμε από κοντά τις ιδιότυπες μουσικές των Βαλκανίων, στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Γιατί ‘ναι μαύρα τα βουνά ‘24".

Το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ καταλαμβάνει ξανά την ΠΛΥΦΑ

Ένα διήμερο line-up με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως οι Λένα Πλάτωνος, Κ. Βήτα, Molyneaux+Agatha, Regressverbot, Expe και Metaman μεταξύ άλλων.

"60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος" με μια μεγάλη μουσική γιορτή στο Ηρώδειο

O Χρήστος Νικολόπουλος γιορτάζει τα 60 χρόνια της σπουδαίας πορείας του στο ελληνικό λαϊκό με μια επίλεκτη παρέα μουσικών, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Η Emma Shapplin έρχεται στο Ηρώδειο

Θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, από νεοκλασική μουσική έως ποπ, καθώς και διάσημες οπερατικές άριες.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσκαλεί τον Λεωνίδα Καβάκο στην αρχαία Μεσσήνη

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ο Λεωνίδας Καβάκος αφιερώνουν τη συναυλία στην αρχαία Μεσσήνη στον αρχαιολόγο Πέτρο Θέμελη.

Η σπουδαία Dionne Warwick στη σκιά της Ακρόπολης

Με μια καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερα από 60 χρόνια, επιστρέφει στην Ευρώπη με το ολοκαίνουργιο της σόου "Don’t Make Me Over".