Αύγουστος στο Netflix: καλοκαιρινές αποκλειστικότητες

Τί ξεχωρίζει ανάμεσα στις προσθήκες νέων ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στον κατάλογo της δημοφιλούς υπηρεσίας;

Νέος μήνας, νέο υλικό για τους συνδρομητές του Netflix, της δημοφιλέστερης Δικτυακής υπηρεσίας ψυχαγωγίας που προσφέρει πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών αντί ενιαίου μηνιαίου αντιτίμου. Τον όγδοο μήνα του 2024 στο αποκλειστικό νέο περιεχόμενο του καταλόγου της προστίθενται ταινίες, νέες σεζόν καθιερωμένων σειρών, ντοκυμαντέρ, παιδικά και άλλα.

Αναλυτικά ακολουθούν οι νέες παραγωγές του Netflix με την ημερομηνία διάθεσής τους στο ελληνικό κοινό:

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ
Unstable: Season 2 (01/08/2024)
Ο Έλις βγάζει με το ζόρι τον γιο του στο προσκήνιο της Ντράγκον, καθώς η επιτυχία της εταιρείας βιοτεχνολογίας φέρνει νέο αίμα - και νέους εχθρούς.

A Good Girl's Guide to Murder (01/08/2024)
Πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία ενός 17χρονου κοριτσιού σε μια ήσυχη αγγλική πόλη, μια φοιτήτρια είναι αποφασισμένη να αποκαλύψει την αλήθεια και να βρει τον δολοφόνο.

Love Is Blind: UK (07/08/2024)
Η Έμα κι ο Ματ Γουίλις παρουσιάζουν ένα κοινωνικό πείραμα όπου Βρετανοί σινγκλ αναζητούν τον έρωτα κι αρραβωνιάζονται προτού γνωριστούν από κοντά. Ποιος θα πει το "ναι";

The Umbrella Academy: Season 4 (08/08/2024)
Όταν μια μυστηριώδης οργάνωση αρχίζει να αμφισβητεί την πραγματικότητα, η Ακαδημία της Ομπρέλας καλείται να βάλει επιτέλους τα πράγματα στη θέση τους - για μία τελευταία φορά.

Emily in Paris: Season 4 Part 1 (15/08/2024)
Παρ' όλο που η ζωή της στο Παρίσι ξεχειλίζει από δράμα, η Έμιλι είναι έτοιμη να κάνει τολμηρές επιλογές για να πάρει όσα θέλει από την πόλη - και τον άντρα - των ονείρων της.

The Accident (21/08/2024)
Όταν ένα πάρτι γενεθλίων παίρνει τραγική τροπή, μια κλειστή, πλούσια κοινότητα καταστρέφεται, διαλύοντας οικογένειες, φιλίες και καρδιές.

Back to 15: Back to 18 (21/08/2024)
Μετά από ένα σφάλμα στο φωτομπλόγκ, η Ανίτα βρίσκεται στο 2009 και πρέπει να διαχειριστεί τη φοιτητική ζωή, ενώ διαπιστώνει ότι δεν είναι η μόνη που ταξιδεύει στον χρόνο.

Baby Fever: Season 2 (22/08/2024)
Η γιατρός γονιμότητας Νάνα προσπαθεί να εξισορροπήσει τη ζωή της ως ανύπαντρη μητέρα με τον ιστό από ψέματα που έχει πλέξει - αλλά το παρελθόν την καταδιώκει.

Represent: Season 2 (29/08/2024)
Η προεδρία του Στεφάν Μπλε έχει ξεκινήσει με δυσκολίες, καθώς αντιμετωπίζει απειλές θανάτου, διαμαρτυρίες, διεθνείς γκάφες και ορισμένες ενοχλητικές εσωτερικές υποθέσεις.

KAOS (29/08/2024)
Καθώς η διχόνοια κυριαρχεί στον Όλυμπο κι ο παντοδύναμος Δίας βυθίζεται στην παράνοια, τρεις θνητοί είναι γραφτό να αλλάξουν το μέλλον της ανθρωπότητας.

Breathless (30/08/2024)
Μια παθιασμένη ομάδα γιατρών σώζει με προσήλωση ζωές σε ένα πολύβουο δημόσιο νοσοκομείο, όπου οι εντάσεις - και ο έρωτας - ανεβάζουν τους παλμούς της καρδιάς.

ΤΑΙΝΙΕΣ
Rebel Moon - Part One: Director’s Cut (02/08/2024)
Επεκτατικό. Ακραίο. Εκρηκτικό. Μια μυστηριώδης αουτσάιντερ σε ένα ειρηνικό φεγγάρι φτιάχνει μια ομάδα πολεμιστών σε αυτήν την θεαματική παραγωγή του Zack Snyder.

Rebel Moon - Part Two: Director’s Cut (02/08/2024)
Επαναστάτες σε ένα απόμακρο φεγγάρι κάνουν μια συγκλονιστική εξέγερση σε αυτό, το πιο αιματηρό κεφάλαιο της επικής ιστορίας του Zack Snyder.

The Union (16/08/2024)
Ένας οικοδόμος από το Νιου Τζέρσεϊ μετατρέπεται από απλός άνθρωπος σε επίδοξο κατάσκοπο, όταν μια αγαπημένη του από το λύκειο τον στρατολογεί για μια μυστική αποστολή.

Nice Girls (21/08/2024)
Μια αστυνομικός με έντονη προσωπικότητα που διψά για εκδίκηση και μια Γερμανίδα ντετέκτιβ με αντίθετες μεθόδους προσπαθούν μαζί να σώσουν τη Νίκαια από την καταστροφή.

Incoming (23/08/2024)
Η πρώτη εβδομάδα στο λύκειο. Το μεγαλύτερο πάρτι της χρονιάς. Θα γίνουν λάθη καθώς τέσσερα έφηβα αγόρια θα ζήσουν μια νύχτα χάους και ακολασίας.

Untamed Royals (28/08/2024)
Μια παρέα πολύ πλούσιων εφήβων εκμεταλλεύεται την κοινωνική της θέση για να διαπράττει σοβαρά εγκλήματα που όμως έχουν επιπτώσεις στα ευάλωτα και όχι στα τυχερά άτομα.

(Un)lucky Sisters (30/08/2024)
Μετά τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα τους, δύο αποξενωμένες αδελφές ξανασμίγουν όταν βρίσκουν τα εκατομμύριά του πίσω από έναν τοίχο. Πρέπει όμως να τα κρατήσουν;

The Deliverance (30/08/2024)
Αντιμέτωπη με προσωπικούς δαίμονες και με την ελπίδα για νέα αρχή, η μόνη μητέρα Έμπονι μετακομίζει με την οικογένειά της σε ένα νέο σπίτι, το οποίο κρύβει κάτι μοχθηρό.

ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ
Secret World of Sound with David Attenborough (07/08/2024)
Προηγμένη τεχνολογία ήχου αποτυπώνει τους ήχους της φύσης όπως δεν τους έχετε ξανακούσει, σε μια μαγευτική σειρά ντοκιμαντέρ με αφηγητή τον Σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο.

Inside the Mind of a Dog (09/08/2024)
Κάντε ένα απολαυστικό ταξίδι στον κόσμο των σκυλιών με αυτό το ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει επιστημονικές και συναισθηματικές πληροφορίες για τους καλύτερους μας φίλους.

Secret Lives of Orangutans (22/08/2024)
Παρακολουθήστε μια οικογένεια ουρακοτάγκων να θριαμβεύει και να βασανίζεται στις κορυφές των δέντρων σ' αυτό το καθηλωτικό ντοκιμαντέρ με αφηγητή τον Ντέιβιντ Ατένμπορο.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ
Saving Bikini Bottom: The Sandy Cheeks Movie (02/08/2024)
Όταν ο Βυθός του Μπικίνι βγαίνει ξαφνικά από τον ωκεανό, η σκιουρίνα επιστήμονας Σάντι κι ο φίλος της, Μπομπ Σφουγγαράκης, πάνε στο Τέξας για να σώσουν την πόλη τους.

ΕΠΙΣΗΣ
Ανάμεσα στις παραγωγές άλλων studios που έρχονται στο Netflix τον Αύγουστο συγκαταλέγονται τα Straight Outta Compton, Lucy, Mission: Impossible - Rogue Nation, Kingsman: The Secret Service, Matilda, Split και How to Lose a Guy in 10 Days.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ