Νέο iPad: η αναπόφευκτη... επιβεβαίωση

Λεπτό προς λεπτό η σχετική παρουσίαση της Apple, μέσω Twitter!

Φυσιολογική και η προσθήκη νέας κάμερας, ανάλυσης 5 Megapixel και πλήρως εξοπλισμένης, στο πίσω μέρος της συσκευής.

Λειτουργίες αυτόματης έκθεσης, αυτόματης εστίασης και εγγραφής video σε ανάλυση 1080p. Όλα φυσιολογικά και καλοδεχούμενα.

Εμείς συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι είναι απλώς άβολο και αφύσικο να φωτογραφίζει ή να βιντεοσκοπεί κανείς με tablet... αλλά λέμε τώρα!

Φωνητική εισαγωγή κειμένου (μέσω ενσωματωμένου μικροφώνου) σε αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιαπωνικά - αλλά αυτό δεν ισοδυναμεί με Siri.

Κύκλωμα ασύρματης πρόσβασης σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4ης γενιάς. Ταχύτητες μεταφοράς άνω των 70 Mbps - η διαφορά φαίνεται. Πολύ.

Στην Αμερική οι πάροχοι που θα προσφέρουν αυτήν την ταχύτατη ασύρματη πρόσβαση είναι οι Verizon, Rogers, Bell, Telus και AT&T.

Προφανώς το νέο iPad παραμένει συμβατό και με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τρίτης γενιάς, ώστε να χρησιμοποιείται οπουδήποτε στον κόσμο.

Πολύ σημαντικό: η αυτονομία του νέου iPad παραμένει στις 9-10 ώρες, με "κόστος" το ελάχιστα μεγαλύτερο βάρος. Δεν μας πειράζει καθόλου!

Ακόμη πιο σημαντικό: οι τιμές πώλησης είναι οι ίδιες με αυτές του παρόντος iPad. Με άλλα λόγια $499 για το Wi-Fi 16GB, $829 για το 4G 64GB.

To καινούργιο iPad θα πωλείται από τις 16 Μαρτίου σε ΗΠΑ, Καναδά, Ιαπωνία, πολλές ευρωπαϊκές χώρες - πρώτη φορά ταυτόχρονης κυκλοφορίας.

Όπως και στην περίπτωση του iPhone 4, τα παρόντα apps θα "αναβαθμίζονται" στη νέα ανάλυση Retina και θα δείχνουν καλύτερα.

Εννοείται πως τα apps που θα είναι δημιουργημένα εξ αρχής για το iPad με οθόνη Retina θα φαίνονται απίστευτα.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ