Νέο iPad: η αναπόφευκτη... επιβεβαίωση

Λεπτό προς λεπτό η σχετική παρουσίαση της Apple, μέσω Twitter!

Επιδεικνύεται επί σκηνής το Sky Scramblers της Namco: εντυπωσιακό αλλά σε καμία περίπτωση εφάμιλλο με π.χ. τα Ace Combat σε PS3/Xbox 360.

Στη συνέχεια στέλεχος της Autodesk επιδεικνύει πώς η αυξημένη ανάλυση του νέου iPad περιγράφει με ακρίβεια γραμμές στο γνωστό Sketchbook.

Στη σκηνή ο Mike Caps, πρόεδρος της Epic. Καινούργιο Infinity Blade με γραφικά Retina, λοιπόν, και τον υπότιτλο "Dungeons".

Ο τίτλος επιδεικνύει απίθανο φωτισμό, πολλά εφέ και υψηλότερο επίπεδο λεπτομέρειας παντού. Δείχνει ολοφάνερα καλύτερο από το παρόν Blade.

Συνειδητοποιούμε μαζί με άλλους συναδέλφους ότι ακόμη δεν ξέρουμε πώς το λένε το νέο iPad - πάντως μάλλον όχι iPad HD, όπως φαίνεται.

Επανέρχεται ο Schiller, ανακοινώνει αναβαθμισμένες τις δημιουργικές εφαρμογές της Apple για το νέο iPad (δωρεάν οι αναβαθμίσεις).

Επιδεικνύονται προσθήκες και βελτιώσεις στα Garageband και iMovie - όπως πάντα, η Apple δείχνει να έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά σε αυτά.

Για το iPhoto ισχύει το ίδιο: νέες λειτουργίες, νέα εφέ και δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών απευθείας από iPad σε iPad ή iPhone.

Η εφαρμογή διαχειρίζεται φωτογραφίες ανάλυσης σχεδόν 20 megapixel, υποστηρίζει απευθείας δημοσίευση σε Twitter/Flicker ή αποστολή με mail.

Παρεμπιπτόντως στην Ελλάδα το νέο iPad θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαρτίου. Δεχόμαστε και πρόωρα Πασχαλιάτικα δώρα, εμείς!

Το περιβάλλον χρήσης του iPhoto στην οθόνη του καινούργιου iPad είναι υπέροχο - πιο όμορφο από το αντίστοιχο στα Mac, παραδόξως.

Ε, έχει αρχίσει να μακρυγορεί τώρα ο αγαπητός με το iPhoto στο iPad... εντάξει, δεν χρειάζεται να δούμε επί σκηνής ΟΛΑ τα εφέ!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ