Νέο iPad: η αναπόφευκτη... επιβεβαίωση

Λεπτό προς λεπτό η σχετική παρουσίαση της Apple, μέσω Twitter!

Το ίδιο λειτουργικό θα αξιοποιεί και το νέο Apple TV, όπως φαίνεται. Επιτέλους, αναπαραγωγή ανάλυσης 1080p!

O Cook επιδεικνύει το Apple TV καθώς αυτό αντλεί από το iCloud μία σκηνή ταινίας που ο χρήστης είχε ήδη αγοράσει... α-χα!

Το νέο Apple TV θα διατίθεται από τις 16 Μαρτίου στην ίδια τιμή με το σημερινό, δηλαδή τα $99. Και περνάμε στα του νέου iPad.

Τα πάνω από 15 εκ. πωληθέντα iPad μόνο το προηγούμενο τρίμηνο αποδεικνύουν την επιτυχία του και αναδεικνύουν νέα προϊοντική κατηγορία.

Ο Cook υποστηρίζει πως, ερωτηθέντες, οι κάτοχοι iPad απαντούν ότι το προτιμούν σε σχέση τις άλλες συσκευές για games κι επικοινωνία. Χμ.

Νέο σημαντικό ορόσημο: πάνω από 200.000 εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για τη μεγάλη οθόνη του iPad. Αληθινά εντυπωσιακός αριθμός.

Συγκρίνοντας την εμπειρία χρήσης ενός iPad σε σχέση με ανταγωνιστικά tablet, ο Cook καταλήγει σε... προβλέψιμο αποτέλεσμα. Μμμμμνννναι.

Ο Cook υποστηρίζει πως αν παρουσιάσει κάποιος καλύτερο tablet από το iPad 2, αυτή θα είναι μόνο η Apple. Σε αυτό συμφωνούμε, δυστυχώς!

Και είναι σειρά του Phil Schiller να ανέβει στη σκηνή για να παρουσιάσει το καινούργιο iPad. Με οθόνη, φυσικά, ιδιοτήτων Retina!

Επιδεικνύεται η μεγάλη διαφορά στην ανάλυση της νέας οθόνης και πόσο καθαρότερα απεικονίζονται εκεί γραφικά και κείμενο.

Όπως περιμέναμε, η ανάλυση είναι 2048x1536, κοινώς 3.1 εκατομμύρια pixel σε οθόνη διαγωνίου 9.7 ιντσών. Υπέροχη!

Επιβεβαιώνεται και ο επεξεργαστής Α5Χ, που είναι διπύρηνος, όμως το νέο iPad ενσωματώνει τετραπύρηνο chip γραφικών.

Και, όπως επίσης πιστεύαμε εξ αρχής, συνεχίζει να υπάρχει το μηχανικό πλήκτρο Home στο νέο iPad. Ε, ναι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ