iPhone 4: Η αποκάλυψη λεπτό προς λεπτό

Όπως την αποδώσαμε μέσω Twitter!

Όπως είναι φυσικό, η αμερικανική εταιρεία θα την γιορτάσει... εμπορικά την επέτειο: το iBooks έρχεται και στο iPhone. Χμ.

Ο Jobs υπογραμμίζει πόσο εύκολο και οικονομικό είναι να αγοράζει κανείς ηλεκτρονικά βιβλία σε iPad, iPhone και iPod Touch...

...αλλά δεν είμαστε ιδιαίτερα βέβαιοι αν θα καθόμασταν να διαβάσουμε βιβλίο στα δύο τελευταία. Λέμε τώρα.

Βέβαια το πόσο απίστευτα όμορφα φαίνονται στην νέα οθόνη του ιPhone 4, δεν είναι καν θέμα συζήτησης. Αλλά... και πάλι. Anyway.

Και ο Jobs κάνει χαρές για τα 150. εκ. πιστωτικές που έχει καταχωρημένες. Ανάμεσά τους κι η δική μας. Σατανά, σατανά Steve! :p

Και το αγαπημένο μας μισητό θέμα. Τα iAds, το σύστημα διαχείρισης διαφημίσεων της Apple μέσα στα apps. Εκνευρισμοοοοοός...

Να βγάλουν ρε παιδί μου λεφτά και οι developers, εντάξει, αλλά εδώ μιλάμε πια για τον επίσημο θάνατο του free app. Oh, well.

Κι ο κατάλογος των εταιρειών που θα διαφημιστούν μέσω iAds ήδη μακρύς. Ωραία φέτα. Να κάνουν και 3D bannerάκια, να βγαίνουν από την οθόνη.

Super διαφημιστικό... υπερπαραγωγή της Nissan. Ζητείται χρηματοδότης να ανοίξουμε εταιρεία interactive banners. Είναι και πάλι στη μόδα!

Τελειώνουμε με το iAds, Steve; Ωραίο είναι, ωραίο. Μπράβο στα παιδιά. Χώρεσαν τόσα σε τόσο μικρή οθόνη. Super. Πάμε παρακάτω.

60 εκ. δολ. διαφήμιση έχουν "κλειστεί" στο iAds για το 2010. Oooops. Τα παίρνω όλα πίσω! Παιδί για τους καφέδες, χρειάζεστε; LOL

Εφτασε η ώρα του "one more thing", λέμε!

Α-χα. Βιντεοκλήση με το iPhone 4. H εφαρμογή λέγεται FaceTime και ο Jobs την επιδεικνύει live με ένα άλλο στέλεχος της Apple.

ΟΚ. Να γίνουμε τώρα κακοί; Να μη γίνουμε; Να γίνουμε λίγο; Να γίνουμε... αρκετά, όπως λέει κι ένας μικρός συνάδελφος...; :p Δεν λέμε τίποτε.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ