iPhone 4: Η αποκάλυψη λεπτό προς λεπτό

Όπως την αποδώσαμε μέσω Twitter!

Προχωράμε παρακάτω, ευτυχώς. Νέα κάμερα. Ανάλυσης 5 megapixel, με αισθητήρα νέο αισθητήρα, zoom 5x και LED flash. Α-χα.

Μερικές φωτό που επιδεικνύει ο Jobs είναι όντως πολύ καλές. Ωραία, γιατί... κακά τα ψέματα. Πολλά κινητά είχαν προσπεράσει το iPhone εδώ.

Η νέα κάμερα μπορεί να εγγράφει video σε ανάλυση 720p στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Και το iMovie επιτρέπει την επεξεργασία στο iPhone 4.

Ένα στέλεχος της Apple επιδεικνύει πώς δουλεύει το iMovie στο iPhone 4. Προσφέρονται όλες οι βασικές λειτουργίες ενός πλήρους πακέτου!

Η εφαρμογή προσθέτει μουσική από το iTunes και χαρακτηρίζει τα clip με γεωγραφικές συντεταγμένες. Είναι όντως εντυπωσιακό. Πολύ.

Το τελικό αποτέλεσμα παραμένει σε ανάλυση 720p, έτοιμο να βρει το δρόμο του στο YouTube, με χρήση του iPhone 4 και μόνο.

Α, το iMovie κοστίζει και 5 δολαριάκια βέβαια. Ε, εντάξει. Για όσους προτίθενται να το χρησιμοποιήσουν όντως, μια χαρά.

Χα! Και για το επόμενο χαρακτηριστικό του νέου iPhone, o Jobs λέει σε όλους να κλείσουν τη σύνδεση Internet των laptop τους! Surpriiiiiseee!

Μερικοί ωστόσο - ευτυχώς - έχουν σύνδεση 3G και συνεχίζουν απτόητοι. Ο Jobs θα μιλήσει για το iPhone OS 4. Το μετονομάζει σε iOS4.

Αρχίζει η παρέλαση με τα νούμερα πάλι. 100 νέα χαρακτηριστικά, 1500 υποσύνολα κώδικα για προγραμματιστές κλπ. Ωραία. Πάμε παρακάτω.

Ο Jobs επιδεικνύει πώς λειτουργεί η Pandora για ακρόαση μουσικής ενόσω εκείνος διαβάζει ένα e-mail. Multitasking λέγεται ή κάτι τέτοιο, ε;

Επιτέλους και στο iPhone ουσιαστική λειτουργία πολλών εφαρμογών μαζί - και φαίνεται να δουλεύει πολύ καλά. Happy, we are.

Αυτά εν συντομία για το iOS 4, λέει ο Steve. Όχι όμως πριν προσθέσει και το Yahoo και το Bing στις μηχανές αναζήτησης του λειτουργικού.

Το λειτουργικό είναι σχεδόν έτοιμο και οι developers θα το πάρουν σήμερα, σύντομα θα διατεθεί και στο κοινό. Όμορφα.

Νέο σημείο κομβικό στην πορεία των iDevices. Μέσα στον Ιούνιο θα πωληθεί το υπ' αριθμόν 100.000.001. Τα εύσημα στην Apple, βεβαίως.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ