iPhone 4: Η αποκάλυψη λεπτό προς λεπτό

Όπως την αποδώσαμε μέσω Twitter!

O Jobs υπογραμμίζει ότι οι κεραίες λήψης του - Wi-Fi, Bluetooth, UMTS, GPS - είναι ενσωματωμένες στο περίβλημα της συσκευής. Α-χα.

Και η οθόνη... όπως ελπίζαμε και περιμέναμε... είναι πολύ μεγαλύτερης πυκνότητας το πλέγμα των pixels: 326 ppi. Καλύτερα από... τυπωμένη!

Αντιπαραβάλλει την εικόνα του iPhone 4 με αυτή ενός 3GS. Όντως, πάρα πολύ μεγάλη διαφορά. Ααααχχχ... πόσο θα πληρώσουμε γι' αυτήν να δούμε!

Ακόμη δεν έχει μιλήσει για την ανάλυση, πάντως. Πόση ακριβώς είναι; Γιατί πρέπει να φαίνονται έστω αξιοπρεπώς και τα παρόντα apps...

Και η Apple καταφέρνει να κάνει το τρυκ της Microsoft επί σκηνής: πρώτα το Wi-Fi "δεν κινείται" καθόλου, μετά μήνυμα λάθους στον connector.

Αν ο Steve Balmer είναι κάπου εκεί, θα πρέπει να έχει ένα χαμόγελο από το ένα αυτί ως το άλλο! Ο Bill Gates πιθανώς νοιώθει δικαιωμένος. LOL

Α-χα. Όλα επανέρχονται σε τάξη και η ανάλυση είναι όντως 960x540 pixels. Πάρα πολύ υψηλή και με 800:1 λόγο αντίθεσης. Super.

H οθόνη είναι μεν διαγωνίου 3.5 ιντσών, αλλά με τόση πυκνότητα στο πλέγμα της, έχει το 80% σχεδόν των pixel ενός... iPad!

Και το επίσης αναμενόμενο στοιχείο: το iPhone 4 ενσωματώνει το ολοκληρωμένο A4 του iPad. Αυτό σημαίνει ένα πράγμα: εξαιρετική ταχύτητα.

Η μπαταρία, όπως επίσης είχε διαρρεύσει, είναι μεγαλύτερη και προσφέρει εντυπωσιακή αυτονομία. Excellent.

O Jobs εξηγεί πόσο οικολογικό(τερο) είναι το νέο iPhone. OK. Δεν νομίζουμε να ενδιαφέρει και πολλούς, μεταξύ μας, λέμε τώρα!

Αυτό που ενδιαφέρει όμως: Γυροσκόπιο!

Το κινητό καταλαβαίνει πότε περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του. Μαζί με τον υπάρχοντα αισθητήρα κίνησης, αυτό μας κάνει 6 άξονες συνολικά!

Ο Jobs κρατά ένα iPhone 4G, περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του (ο Jobs) και το κινητό το αντιλαμβάνεται και προβάλλει γραφικά ανάλογα.

Και τώρα ο Steve παίζει Jenga με το iPhone 4 και το κοινό έχει αρχίσει τα "ωωωωω...". Τί να πεις. It's his party, μωρέ.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ